Кабала е древно мистично учение, което проследява тайнствената връзка между

...
Кабала е древно мистично учение, което проследява тайнствената връзка между
Коментари Харесай

Какво хубаво предстои: Кабала разбулва дали сте родени под щастлива звезда

Кабала е антично мистично обучение, което наблюдава тайнствената връзка сред житейското и предначертаното. С помощта на числата, Кабала предсказва бъдещето, разкрива характера на всеки обособен субект, поучава по какъв начин да реализираме триумф и главозамайваща кариера.
Предоставяме ви още един метод да разберете повече за ориста, житейския си път и същинската си същина. С помощта на кабалистичното число 142857, което носи галактическа естетика, можете да разберете дали сте галеници на Съдбата. За задачата напишете на един лист годината си на раждане, месеца и датата. Към тях прибавете кабалистичното число 142857.

Например: Ако сте родени на 7 юни 1978 година, вашият общ брой е: 197867 + 142857=340742. От това число премахнете нулите и цифрите, които се повтарят. Така ще получите цифрата 372. Отново сумирайте: 3+7+2=12. Ако получите число над 12, сумирайте още веднъж. Извършвайте изчисленията доста деликатно!
А в този момент вижте какво споделя Кабала за Съдбата ви:
1. Ако вашето число е “1 ”, вие сте родени под щастлива звезда. Имате опция да организирате живота си, както желаете, а не да се примирявате със случайността. Съдбата ви припомня, че щастието е като здравето – в случай че не го забелязваш, значи ти принадлежи.

2. Често страдате от спорния си темперамент. Можете да преодолейте нерешителността и колебливостта си, в случай че си поставите значима цел и я следвате настойчиво. Ще съумеете единствено с интензивен труд, само че не и с ловкост и машинация. Съдбата ви споделя, че би трябвало да изградите характера си – малко по малко, с цел да пожънете триумф.
3. Родени сте с огромен шанс. Животът ви е лек и прелестен, без много-много разтърсвания. Звездите ви закрилят, само че и ви поучават да не приемате живота си като подарък. Не забравяйте, че даже и розите имат бодли.
4. През целия си живот се стремите към шанса, само че той ви се изплъзва. Това обаче ви прави по-решителни, борбени и упорити. Каквото и да ви се случва, вие си оставате оптимисти, което е похвално. Добрата вест за вас е, че старините ви ще бъдат покровителствени от щастлива звезда. Съдбата ви споделя, че не можете да заповядате на света, само че можете да заповядате на себе си.

5. Житейският ви път е битка. Успявате, само че единствено вие знаете с цената на какво. Налага се да се борите за всяко нещо с доста воля. В последна сметка, постигате задачите си. В любовта, обаче, мъчно намирате щастието.
Съдбата ви прошепва да търсите огромното нещо, до момента в който е към момента малко.
6. Буйният ви и несдържан темперамент постоянно спъва шанса ви. Твърде подозрителни сте, с цел да позволите на орисниците на Съдбата да ви закрилят. Ако овладеете бунтарската си природа, ще постигнете триумф в живота. Звездите ви разкриват, че човек се лъже постоянно, когато работи с ловкост.

Сега да забележим втората половина от предсказанията
7. Съдбата ви дава доста шансове, само че не успявате да се възползвате от всички поради лекомислени неточности. Когато усетите птичето на шанса на рамото си, не го изпускайте. Въпреки грешките ви, Съдбата е великодушна към вас, само че ви припомня, че да знаеш да чакаш е най-сигурният път към триумфа.
8. Не сте лишени от шанс, само че сякаш сами бягате от него. Липсва ви самоконтрол и баланс в характера, поради което плащате висока цена. Често смятате, че сте неразбрани и изиграни. Вместо да се оплаквате, по-добре вземете живота си в ръце и действайте. Съдбата ви споделя, че тези, които се оплакват от живота си, имат най-голяма причина да се оплакват единствено от себе си.

9. Липсва ви кураж и убеденост, с цел да постигнете триумф. Получавате благоприятни условия, само че все не се решавате да се възползвате от тях. Дори да сгрешите, ще натрупате опит. Съдбата ви поучава да не падате духом, даже да не е съумеете и започнете още веднъж.
10. Поздравления! Родени сте под щастлива звезда, само че и чудесно знаете по какъв начин да просперирате в живота. Предупреждението към вас е единствено да не си поставяте прекомерно високи цели, защото огромните упоритости от време на време разболяват.

11. Притежавате неповторимата дарба да постигате набелязаните цели с малко труд. Лесно постигате комфорт. Хубаво би било единствено да не спирате да се развивате, даже когато смятате, че сте постигнали всичко. Когато леността се движи постепенно, бедността елементарно я доближава!
12. Концентрирали сте се върху щастието и потребностите на другите, по тази причина постоянно забравяте личното си благополучие. Можете да постигнете естетика в живота си, в случай че преодолеете неуверената си природа. Вместо да чакате подобаващия миг, по-добре сграбчете всяка опция. Очите на страха са огромни!
Надяваме се, че сте останали удовлетворени от предсказанията на Кабала.
Инфо: burgasnews.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР