К. Рутковски: Случаите на отвличания от извънземни трябва да се

...
К. Рутковски: Случаите на отвличания от извънземни трябва да се
Коментари Харесай

К. Рутковски: Случаите на отвличания от извънземни трябва да се изследват

К. Рутковски: „ Случаите на отвличания от извънземни би трябвало да се изследват. “Изненадващ брой хора от разнообразни страни по целия свят имат вяра, че са били отвлечени от извънземни (HiddenTruth.site).

 К. Рутковски: „ Случаите на отвличания от извънземни би трябвало да се изследват. “
К. Рутковски: „ Случаите на отвличания от извънземни би трябвало да се изследват. “Въпреки необичайния темперамент на сходни изказвания, има доста хора, които имат вяра, че на избран стадий от живота си са срещали същества от различен свят.Обикновено, опитът за похищение включва извеждане на човек от вкъщи му, подлаган е на медицински опити и по-късно е връщан, като спомените му за тази среща са променени или изтрити.През годините е имало доста случаи на похищение на хора. Като да вземем за пример на Барни и Бети Хил   (Barney and Betty Hill). Двойка, която през 1961 година се натъква на неидентифициран летящ обект, до момента в който пътува през щата Ню Хемпшир (New Hampshire). Те имат интервал на „ изчезнало “ време.По-късно, под внушаемост, те си напомнят, че са били отвлечени от извънземни и са качени на борда на галактическия им транспортен съд.
Четете още: Известен бейзболен състезател прави изказвания за извънземни и пътувания във времетоДруг прочут случай е този на Травис Уолтън (Travis Walton). Работник, който изчезва, откакто през 1975 година среща светещ диск в Националната гора Apache-Sitgreaves в Аризона.В последна сметка, той се появява пет дни по-късно … Уплашен, комплициран и с мимолетни мемоари, че се е срещал със странни извънземни същества през времето, когато е липсвал.Наскоро, пред радиото CJOB, писателят и откривателят на НЛО – Крис Рутковски (Chris Rutkowski), споделя: “Понякога получаваме известия, че хора са разказвали, че директно са контактували с извънземни. Това е забавно събитие. Може би, това е нещо толкоз просто като неправилна идентификация на нещо друго в живота им, само че е доста надълбоко прекарване и броят на хората, които имат подобен опит, е забележителен.Някои хора се забавляват с тези истории, само че да не забравяме, че в края на краищата има някаква съвестност в думите на пострадалите, в смисъл, че хората в действителност претърпяват тези неща и е належащо да бъдат изучавани от науката. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР