К’ви хора само ни управляват, к’ви ментета и как си

...
К’ви хора само ни управляват, к’ви ментета и как си
Коментари Харесай

Кокорчо, Просто Киро, Дамаджаната, Спецата, Лореалите, Дедо Еконтий, Руди Гела, Здравейте, аз съм Наско, любовници, гейове, кумове и кумици...Здравейте, кретени!

К’ви хора единствено ни ръководят, к’ви ментета и по какъв начин си траем!

Премиерът подписал обществена декларация с погрешно наличие, с цел да стане министър. Трупа популярност, като лъже, че е взел участие в спасяването на алпиниста Боян Петров.

Бие депутати и евродепутати в кабинета си. Превръща любовницата си в горгорбашия на страната. Връчва едни милиарди на кумовете си да ги ръководят. Привиква сякаш деполитизирани служители на реда в Министерски съвет да им разпорежда ареста на водача на опозицията. Подписва меморандум за 1 милиард $ с близки до Путин олигарси посред войната в Украйна.

Няма проблем.

Финансовият министър – наказан от лондонски съд за кражба на интелектуална благосъстоятелност. „ Той е лъжец “, реве някогашният му съучастник по всички малките екрани. На финансовия никак не му дреме и назначава интимния си другар за началник на данъчното. Щавят проведено неуместни бизнеси, притискат по-едри и по-дребни магнати за комисионни. Провалят се единствени в Европа с Плана за възобновяване – страната не е усвоила пукнат евроцент, до момента в който комшиите към този момент прибраха вторите си траншове.
свързани новини116655на 21.03.2022185288на 13.03.2022
Няма проблем.

Шефът на парламентарната им група и мераклия за гуверньор на Българска народна банка – с подправена тапия за докторска степен. Писана сякаш през 2005-а, а вътре данни и числа от 2009-а! Същинска Касандра пророчица.

Транспортният министър Дедо Еконтий, или „ голият чичка “, унищожава държавните пощи, с цел да процъфтява частната му куриерска компания.

Спортният министър Руди Гела е все на снежните автомагистрали. Лобира намерено за един тим и един олигарх. Обезкървавява целеустремено федерациите, оставя ги съвсем без бюджет.

Вътрешният министър Дамаджаната е евентуално най-богатият политик в Европа след Берлускони – 22 парцела и съвсем милион в банковата сметка. Шефът на полицията по-мастит от шефовете на мафията! Натрупал ги е от…едната държавна заплата и с малко помощ от спестовната брачна половинка.

Наздраве, проблеми никакви!

Външната министърка, чието име никой не знае, е известна с това, че не е външна министърка.

Културният министър, чието име също никой не знае, е прочут най-вече с прякора си „ Здравейте, аз съм Наско! “

Здравейте, кретени, здравей, заспала интелигенцийо, няма проблеми. Навръх 24 май отново той ще ви е министър!

Зам.-министрите на земеделието се млатят до кръв в постройката на министерството. Не съм чул да има проблем, и откъм прокуратурата нищо не се чува.

Министърката на стопанската система е видна съсипателка и приватизаторка на стопанската система от Иван-Костово време. В обичания на премиера гугъл я пишат като „ Корни Техноимпекса “.

Не единствено че няма проблем, а и към този момент никой не желае да си спомни. Ментетата на власт са вероятни само поради неналичието наизуст и критическо усвояване на действителността.

А партията им…ех, партията… Те даже нямат партия, нямат юридическа регистрация, нямат управление, нямат учредително заседание, нямат структури, нито правилник, стратегия, история.

Те са фантоми. Готови са всеки миг да се изпарят с откраднатите кинти.

Съществуват в правния мир единствено в коалиция с…Настимир Анананиев. Най-почтеното лице на смяната им.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР