К андидатите с идеи за позитивна промяна в живота на

...
К андидатите с идеи за позитивна промяна в живота на
Коментари Харесай

Кандидатстването в осмото издание на ПРОМЯНАТА приключи

К андидатите с хрумвания за положителна смяна в живота на децата и младежите в България в осмото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България са 111. Инициативата поддържа обществени бизнесмени, намерили решение на значим обществен проблем на децата и младежите (0-24 г.) в страната, и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си.

Петима обществени бизнесмени ще доближат до финала на състезанието и ще получат финансиране, професионални образования, менторска и медийна поддръжка, както и достъп до интернационалната мрежа на фондация Reach for Change, с цел да развият решенията си и да подобрят трайно живота на децата и младежите в България.

Социални бизнесмени от 30 обитаеми места аплайваха в тазгодишното издание на ПРОМЯНАТА, измежду които огромни градове като София, Плодив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора, Разград и Враца, както и по-малки като Дупница, Берковица, Лом, Троян, Сандански, Нови Искър, Мездра, Чирпан, Мадан и други

“За поредна година състезанието ПРОМЯНАТА демонстрира, че в България съществува същински дейна общественост, която се бори с проблемите на децата и младежите. В подтекста на продължаващата рецесия, подбудена от COVID-19, усещане вършат плановете, които от ден на ден се концентрират върху психологичното здраве на децата, както и тези, които се стремят да подобрят живота им посредством методите на неофициалното обучение “, споделя Димитър Димитров, изпълнителен шеф на фондация Reach for Change България.

Тази година претендентите в ПРОМЯНАТА ще преминат през няколко стадия на селекция, измежду които оценка от чиновници на Reach for Change и Нова Броудкастинг Груп и специалисти от неправителствения, обществения и бизнес бранш. Онлайн гласоподаване през ноември 2021 година ще дефинира тримата обществени бизнесмени, които ще продължат до последния кръг от състезанието – среща с детското и възрастното Жури на ПРОМЯНАТА. Големият победител ще получи финансиране в размер на 30 000 лева, а още четирима финалисти – по 10 000 лева И петимата ще завоюват място в Акселератора на ПРОМЯНАТА и ще получат образования и самостоятелни съвещания, които ще им оказват помощ да развият своя бизнес модел и да подобрят живота на децата и младежите в България. Те ще получат и медийна поддръжка и рекламна акция на стойност 30 000 лева в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за осма поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца и младежи от цялата страна, а Нова Броудкастинг Груп влага над 190 000 лева в самодейността всяка година.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Докторе, по какъв начин са нещата при мен? - Ами по какъв начин да Ви кажа... може да вземете заем. - Но аз няма по какъв начин да го изплащам!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВероятно обаче няма да е подготвена за тази годинаПандемията провокира най-катастрофалното спиране на образователния развой в историятаМинистерството на опазването на здравето направи разяснения и изясни за какво имунизираните се заразяват с COVID-19Досега от учениците се изискваше да се явяват на изпити всяка година от първи клас до приемните изпити за университет на 18-годишна възрастЛидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова даде брифинг пред медиите след изявлението на Христо Иванов, какво съобщи тя:Според учените новият вид може да има нараснала настъпателност, като в това време по-висока резистентност на ваксиниКакви ограничения са били предприетиКакво разяснява служебният министър-председател в интервюИ децата знаят формулата a² + b² = c². Но излиза, че тригонометрията е била употребена още преди 3700 години, т.е. хиляда години преди Питагор " Предполагаме, че пациентите търсят лекарска помощ доста късно, при Делта разновидността утежняването настава доста бързо ", сподели Алисе МуртезоваЕкипът на Sofia Graffiti Tour споделя повече за изложбата и уличното изкуство в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bgВижте кой има имен денДванайсет от областите в страната се намират в " алена " зона по равнище на заболеваемост от COVID-19Преди месеци IHS Markit допусна, че дефицитът на полупроводници ще докара до спад на международното произвеждане с 1,3 млн. автомобила. Днес предвижданията на компанията BCG са за 7 до 9 млн. по-малко създадени коли.Вирусът се появявал тук-там, където се търгува с рибаИзвадени са още Израел, Косово, Ливан, Черна гора и Република Северна МакедонияОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР