Juul, марката за електронни цигари, която беше забранена в САЩ

...
Juul, марката за електронни цигари, която беше забранена в САЩ
Коментари Харесай

Високотехнологична електронна цигара може да провери възрастта на потребителя

Juul, марката за електронни цигари, която беше неразрешена в Съединени американски щати предходната година, още веднъж търси утвърждението на Администрацията по храните и медикаментите за нова и обновена версия на своя артикул.

Подобрената електронна цигара има нова технология, която ще ограничи достъпа до малолетни. Продуктът ще се предлага с мобилно и уеб основано приложение, позволяващо технология за инспекция на възрастта.

Технологията включва „ заключване на устройства и информация за продукта в действително време за консуматори с тествана възраст с водеща в промишлеността отбрана на поверителността на данните “, сподели компанията в прессъобщение.

Juul подаде заявление за тютюнев артикул преди стартиране на пазара, а това е причина за FDA, която изисква компанията да даде научни данни, показващи, че продуктът е подобаващ за публичното здраве.

Електронните цигари са най-популярни измежду младежите

Преди това продуктите на Juul бяха неразрешени, защото в тютюневите произведения липсваха задоволително доказателства по отношение на токсикологията на продуктите.

Електронните цигари са изключително известни измежду младежите. Федерално изследване от 2019 година откри, че един на всеки четирима гимназисти в Съединени американски щати е употребявал електронна цигара за последните 30 дни.

Новият артикул ще има и неповторим Pod ID чип за попречване на потреблението на нездравословни течности. Електронната цигара ще работи с Bluetooth с по-голяма издръжлива батерия и „ умна светлинна система “, която оповестява на потребителя живота на батерията и равнището на електронната течност.

От Juul споделят, че компанията се стреми да продава електронни цигари с мирис на тютюн с централизация на никотин под 2%, съгласно репортаж на „ Ройтерс “.

Електронната цигара към този момент е пусната в Обединеното кралство.

„ Първоначалното поведенческо проучване на новата платформа в Обединеното кралство демонстрира безапелационно приемане и приложимост измежду възрастните пушачи. Над 32% от потребителите на системата JUUL2 са спрели да пушат цигари 6 месеца след закупуването на продукта “, споделя се още в прессъобщението.

Докато Juul се пробва да възвърне положителния си имидж измежду обществото с новата си високотехнологична електронна цигара, дано не забравяме, че компанията съвсем банкрутира, откакто се съгласи да заплати 462 милиона $ на шест щата и Вашингтон, поради изказвания, че устройствата ѝ предизвикват пристрастяване при малолетни.

„ Нашата платформа за изпарения от последващо потомство PMTA е построена върху нова технология, която усъвършенства публичното здраве и е безапелационна просвета, която показва ясна изгода за публичното здраве, както се изисква за обезпечаване на позволение за търговия. Очакваме с неспокойствие да получим утвърждение от FDA, до момента в който преследваме тази значима опция за понижаване на вредите “, споделя Джо Мурило, основен регулаторен шеф в Juul.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР