Журналистот Флорида бешеубит, докато прави репортаж на мястото на по-ранно

...
Журналистот Флорида бешеубит, докато прави репортаж на мястото на по-ранно
Коментари Харесай

Журналист бе убит по време на репортаж за убийство

Журналистот Флорида бешеубит, до момента в който прави репортаж на мястото на по-ранно убийствов Орландо. Тойе разпознат като 24-годишнияДилън Лайънс, съобщи " New York post ".

Снимка: Офисът на шерифа на окръг Ориндж

Лайънс беше посочен като убития кореспондент на Spectrum News 13. По-голямата му сестра и годеницата мусъздадоха и споделиха страница в GoFundMe, с цел да съберат пари за покриване на разноските по погребението му.

„ Любовта на живота ми беше убита.Никога повече няма да бъда същият човек “, написа в Туитър неговата съкрушена избраница Кейси Лин и сложи линк към страницата GoFundMe.„ Моля, помогнете на фамилията ми и мен. “

Лайънс, който щеше да навърши 25 години идващия месец, беше убит дружно със своя сътрудник от News 13,от въоръжен мъж, упрекнат в по-ранната пукотевица, за която двамата публицисти осведомиха.

Твърди се, че 19-годишният Кийт Мелвин Моузес е прострелял 20-годишна жена същата заран и по-късно се е върнал на мястото на престъплението пет часа по-късно.Твърди се, че той е стрелял по Лайънс и фотограф на News 13, преди да влезе в близката къща, където е траял да вилнее, застрелвайки 9-годишно момиче и майка му, споделиха управляващите.

Лайънс и младото момиче починаха, до момента в който другите две жертви бяха откарани по неотложност в болничното заведение в сериозно положение.

„ Роден и израснал във Филаделфия, пътят на Дилън към публицистиката беше подхранван от желанието му да споделя истории, които въздействат на локалните общности “, се споделя в биографията на Лайънс на уеб страницата на News 13.

„ Като кореспондент за него е чест да има неповторимата привилегия да бъде глас на безгласните и да подсигурява, че всички общности и истории се третират заслужено и еднообразно. “

През 2020 година той завоюва най-хубавата „ Политика/изборна поредност “ от Асоциацията на телевизионните публицисти във Флорида за работата си в WCJB TV20, локален филиал на ABC в Гейнсвил.

По-голямата сестра на Лайънс Рейчъл Лайънс сподели, че дребният й брат обожава фамилията си, в това число племенницата и племенника си, и е предан наследник.

„ Дилън щеше да навърши 25 години през март.Той беше щастлива душа и прелестен човек. Беше ни лишен прекомерно рано “, написа тя на страницата GoFundMe.

Много от сътрудниците на Лайънс споделиха, че се усещат по този начин, като че ли са изгубили освен сътрудник, само че и член на фамилията.

„ Натежаха ни сърцата.Загубихме необикновен млад публицист и човек.Твърде млад “, сподели водещият на News 13 Грег Ейнджъл в Twitter.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР