Журналистката Виктория Георгиева използва профила си в социалната мрежа Фейсбук,

...
Журналистката Виктория Георгиева използва профила си в социалната мрежа Фейсбук,
Коментари Харесай

Журналистка за протестите: Пърформънси на некадърни изпълнители

Журналистката Виктория Георгиева употребява профила си в обществената мрежа Facebook, с цел да разяснява митингите в страната и в частност снощния случай на бул. Ситняково в столицата, където група протестиращи подходи изключителто нападателно по отношение на майка с две деца.

Публикуваме материала без редакторска интервенция:

Какво демонстрират записите от нощес - автомобил, който се пробва напълно постепенно да премине през кръстовището. Ясно се виждат и две деца в колата.

Аргументи от протестиращите и подкрепящите ги:
1. "Ама тя не знае ли, че има блокирани кръстовища, за какво минава тъкмо през тях? "

Неуважаеми блокиращи, единствено допреди ден, самите вие бяхте оповестили (а и очевидно го изпълнявахте), че коли, в които има деца, се пропущат. Никой не е задължен, а и няма по какъв начин да знае, че след часове ви е скимнало нещо друго!

Второ - никой не е задължен да следи по минути, а и няма по какъв начин да разбере, всички изяви и промени в дейностите и "мисленето " на шепа хора, които също така имат и разнообразни визии, политически пристрастия, някои и ментални увреждания. Безумно, безумно е милиони да би трябвало да си организираме всекидневието съгласно тях - през днешния ден са на кеф, ще пускат коли с деца, на следващия ден не - ще трошат и заплашват, през днешния ден са там, на следващия ден тук, и така нататък

2. "Ама за какво не даде обратно, когато разбра, че няма да я пуснат? "

Ако си извършите труда да изгледате няколко пъти другите видеа, когато към този момент се разбра, че очевидно няма да я пуснат, към този момент беше обградена от всички страни и първо по задното стъкло стартира мятането предмети. Да ви светна, неуважаеми, че откъм гърба в колата са децата. Абсолютно инстиктивно всеки родител би опитал да продължи напред, с цел да измъкне ДЕЦАТА СИ, а и себе си, от агресиралата навалица, в която ясно се виждат пияни и несъответстващи детайли, които крещят и насочат закани.

3. "Къде е тръгнала с деца по това време? "

Самото задаване на сходен въпрос демонстрира слабоумието на питащите, само че ето ви един къс отговор:

Дори да не е на доктор, да се връща отнякъде с тях, да не се постанова, и така нататък, си е безусловно нейна работа! Или към този момент има часово ограничаване за напредването на хора с деца?

4. "Имаше хора пред колата, можеше да ги сгази "

Да, пред колата застанаха няколко люде, които очевидно бяха решили с цената на всичко да не разрешават прекосяването. А откъм гърба друга група към този момент чупеше и блъскаше. Скоростта, с която се опитваше да се измъкне, беше надменно ниска, в противоположен случай неизбежно щеше да има потърпевши.

5. "Защо потегли да излиза от колата и да спори? "

Така е, в случай че вътре беше някой по-агресивен и сърдит мъж, който има и оръжие, развръзката можеше да е друга. Самата аз съм удивена от спокойствието на дамата. Гледайки по какъв начин ескалират така наречен митинги, както и търпението на множеството ни, които сме принудени повече от месец да поносим всякакви пърформънси на некадърни реализатори, е въпрос на време и това да се случи.

Ясно се видя, че публицистите желаят да приказват с дамата и завират микрофоните през прозореца, а в това време към към този момент спрялата кола летят разнообразни предмети. Обидите даже не желая да разясня, те приказват красноречиво за отправящите ги и техните родители.

Лично аз приканвам полицията да се намеси - твърдо и безкомпромисно, а не да обезпечава комфорт на протестиращите, както въпросните протестиращи изискват. Но съм и изцяло наясно, че и след най-малкото деяние в сходна посока, ще последват театрални осъществявания от вида на: "помощ, бият меее, помощ ", а всякакви лелки от чужбина, както и НПО-тата на родна територия, дружно с гравитиращите към тях борци за приятелство, тъждество, правдивост, ще се завайкат, на който и където могат по непознати медии, всякакви организации, Европейска комисия, Екологичен потенциал, Европейски Съюз и така нататък, че в България се прави геноцид от страна на ръководещите.

Не желая да съм неприятен оракул, само че напълно скоро чакам ответна реакция от страна на (ставащите все повече) недоволни от блокадите. Посрещнем ли и 15-ти септември в сходна конюнктура, не ми се мисли...
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР