… девет, десет, единайсет, дванайсет, ууууууууууу!“ Само защо колата е

...
… девет, десет, единайсет, дванайсет, ууууууууууу!“ Само защо колата е
Коментари Харесай

На закъснял абитуриентски бал

„ … девет, 10, единайсет, дванайсет, ууууууууууу! “

Само за какво колата е Мерцедес от гнилия Запад…? Нищо, де, значимото е, че роднините са се събрали и носят цветя и знаменца. 

Медиите по света се питат: дали единственият човек с наднормено тегло в страната си дава сметка, че приятелят му се е съгласил да си честват абитуриентския бал дружно, единствено тъй като на втория му трябват оръжия за войната му в Украйна, а денацифицирането не върви по проект и Киев лишава малко повече от три дни? Може и да е наясно, само че просто да си няма други другари и да се усеща благополучен, че въобще някой му върви на посетители? Кой знае?

Според американските квартални клюкарки (a.k.a. ЦРУ), единственият човек с наднормено тегло в страната е изпратил на приятеля си с обувките на платформи 10 000 контейнера с боеприпаси и материали за боеприпаси. Ама какво са 10 000 контейнера сред другари? 

Телеграфната организация от несъществуваща страна (Телеграфная Агенция Советского Союза – ТАСС) пък заяви, че единият споделил на другия, че било доста хубаво, дето страните им имали добра база за развиване на взаимоотношенията, тъй като употребявали историческите връзки от предишните генерации. Демек, завъртяха цялостни 180 градуса, огледаха се в предишното и престанаха да се вършат на хахо, че то (миналото) било забравено и Студената война била в историята. 

Което ще рече, че двамата нямат самообладание да повдигнат остарялата Желязна завеса още веднъж, препращайки спомените си към светлото минало, когато погледът беше в светлото бъдеще. Или пък, че скрито се надяват да ги извикат на кастинг за злодеи за новия филм за Джеймс Бонд. Едно от двете ще да е. 

Двамата международни любимци са си дали обещание да се пазят един различен, в случай че някой ги нападне. Което е прелестно, имайки поради какъв брой доста други другари имат по света и двамата…

Момчето, което наподобява все едно е изяло двама от сънародниците си, е гордо да продължи политиката на татко си, който – в случай че си спомняте – приличаше на корейска театрална версия на Чикатило. 

Медиите и други безделници се питат дали Ким 3.0 е честитил наскорошната изборна победа на другия всеобщ палач, само че това чудене беше бързо засенчено от друго едно чудене – а точно, какво пък ще да е това „ по-съвършено оръжие “, дето put-in даде обещание да доставя на по-закръгления си приятел. А също и дали той му е дал концепцията да праща торби с фекалии чрез балони в Южна Корея… тъй като несъмнено звучи като нещо, измислено от човек с обувки на платформи. 

По време на визитата не стана напълно ясно блокадите по пътищата и булевардите в Пхенян защо бяха, тъй като там по този начин или другояче имат три коли на кръст. Вероятно за авторитет. Също влиятелни бяха и маащите знаменца и веещите букети. Почти всичките изглеждаха като да са яли най-малко два пъти през седмицата, което си е влиятелно. 

Междувременно, светът е затаил мирис в очакване да види какъв огромен общ прием е приготвил Lili put-in с другите си огромни другари – тези, дето убиват дами, в случай че си покажат косата на обществено място. 

____________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР