Журналистката Светослава Рудолф хвърли бомба в ефира на предаването „На

...
Журналистката Светослава Рудолф хвърли бомба в ефира на предаването „На
Коментари Харесай

Светослава Рудолф влюбена в бизнесмен

Журналистката Светослава Рудолф хвърли бомба в ефира на предаването „ На кафе”, която разгласи, че е влюбена в предприемач и е доста щастлива. Двамата към момента не живеят дружно, само че са прекарали взаимно новогодишните празници в Черна гора. Един от най-известните кореспонденти у нас не пожела да разкрие името на своя фаворит, само че подвигна завесата, като разгласи, че двамата са се срещнали около моторите.



Светослава в Черна гора

„ Аз не съм рокерка, само че доста одобрявам моторите и високите скорости, както и той”, съобщи Рудолф. Тя към този момент е показала новия фаворит на дъщерите си, които са плод на брака й с различен предприемач – Димитър Тадаръков. Двете си дават сметка, че аз не мога непрестанно да съм сама, тъй че го одобриха изцяло обикновено, изясни Светослава пред Гала. Голямата й дъщеря Николета, която също е бизнес насочена сега кара магистратура у нас и в Англия, само че съгласно майка й ще се върне в родината. Малката към момента е на Острова, където приключва гимназия.
Припомняме, че преди близо петилетка Светослава, тогава Тадаръкова, претърпя тежък бракоразвод с Димитър Тадаръков. Той получи родителските права върху децата им и я изгони от общото жилище. Тя пък си върна семейството Рудолф и не спря да нападна някогашния си брачен партньор. Днес обаче драмите са в предишното и журналистката още веднъж лети на крилите на любовта.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР