Журналистката, която бе отритната от тв гилдията и повече от

...
Журналистката, която бе отритната от тв гилдията и повече от
Коментари Харесай

Тя бе сред най-известните журналисти в България, но днес емигрира в САЩ, защото...

Журналистката, която бе отритната от тв гилдията и повече от 2 години е безработна, се е захванала с чисто ново начинание

Бившата новинарка и шефка в Би Ти Ви Гена Трайкова е отпътувала да прави кариера в Америка. Журналистката, която бе отритната от тв гилдията и повече от 2 години е безработна, се е захванала с чисто ново начинание – снимане на филми. В Щатите тя е отпътувала, с цел да показа пред българските емигранти там първия си авторски филм, който ще бъде излъчен в Лас Вегас и Сиатъл, написа вестник Ретро.

Трайкова ще участва на прожекциите персонално, а лентата в действителност е документална и е отдадена на житейския път на огромната национална певица Валя Балканска. В обществените мрежи към този момент върви гръмка реклама за българската общественост в Америка, в която Трайкова е показана като режисьор и продуцент на документалния филм със заглавие „ Песента на Валя “. В нея се споделя още, че се изисква предварителна резервация, както и че публиката ще има персонална среща и диалог с авторката след финалните надписи. Не е ясно дали първият кино план на Гена ще има публична премиера и у нас, само че най-малко на този стадий такова събитие не е оповестено на никое място.

Припомняме, че журналистката напусна екипа на Би Ти Ви след дълготраен стаж там през януари 2021 година Кардиналното решение, което се отрази пагубно на кариерата ѝ, бе предизвикано от уволнението на Венелин Петков от поста шеф на вести и настоящи излъчвания. Не е загадка, че двамата с Гена имаха дългогодишна интимна връзка, а и след раздялата продължиха да си бъдат опора и тандем в работата. В знак на взаимност Трайкова го последва, като напусна непринудено. После обаче конкурентните медии не демонстрираха интерес към личността ѝ и тя остана без работа. Многото свободно време запълваше с четене на лекции към фондация, подкрепяща хората с друга полова ориентировка.

Наскоро се заприказва, че 45-годишната някогашна водеща още веднъж се е сближила с огромната си обич Венелин Петков. Слуховете за възкръсването на сантименталната им история потеглиха, откакто той се раздели с майката на двете си деца и негова колежка Николета Маданска. Техни сътрудници издадоха, че у Трайкова Петков съумял да откри разтуха и схващане след свадите и тежката раздяла с Маданска. Докато той съумя да сътвори семейство, въпреки и за малко, каръкът не спря да съпътства Гена след края на връзката им с Венелин. Тя към момента е необвързана мома и няма наследници. С мъж до себе си не се е появявала от години, а последната ѝ известна в обществото любовна случка бе с по-младия от нея новинар Иван Георгиев.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР