Журналистите и политически коментатори Йово Николов и Иван Стамболов -

...
Журналистите и политически коментатори Йово Николов и Иван Стамболов -
Коментари Харесай

Журналисти разбиха предложението на ГЕРБ за правителство: Това са номерата на Борисов

Журналистите и политически коментатори Йово Николов и Иван Стамболов - Сула се сплотиха в мнението си, че предлагането на Бойко Борисов за държавно управление няма цел съставянето на такова, а да провокира реакция в другите партии в Народното събрание. “Предложението всяка партия да дава министри е неуместно, това е разпределяне на власт на парче ”, разяснява Николов в “Лице в лице ” по bTV.

 “Целта не е държавно управление, а инспекция на реакциите. Той ревизира дали жаждата за власт ще надделее ”, разяснява Сула. Стамболов сподели също, че не знае за какво Борисов приказва, че ще настъпи злополука, в случай че няма постоянно държавно управление. “Не знам каква е аргументацията, само че звучи правдоподобно ”, разяснява той. “Това са номерата на Борисов ”,заяви блогърът и добави, че за момента с тях водачът на ГЕРБ съумява да извади партията си от изолацията.



Йово Николов акцентира, че поддръжката за по този начин приложено държавно управление в първия мандат ще е “харакири ” за всяка партия, която се съгласи да взе участие в него. “Борисов е като Жар птица, изпепелява всички към него и се преражда ”, съобщи Николов.

Иван Стамболов - Сула разяснява обаче, че има подозрение, че партиите у нас от дълго време са станали корпорации. “Което е добре за ООД-то, това ще бъде признато ”, пошегува се той.

Двамата публицисти обаче се разминаха в оценките, които водещата Цветанка Ризова изиска от тях за - по нейни думи - “така наречения атентат ” против основния прокурор Иван Гешев.



Според Йово Николов казусът е операция. Той сложи и различен въпрос - в случай че прокуратурата не може да разкрие един атентат против себе си, по какъв начин ще убеди хората, че може да разкрие други закононарушения? Според него, гърмежът е провокирал здравословен разлом в прокуратурата.

Иван Стамболов - Сула обаче съобщи, че не може да си отговори за какво прокуратурата и Иван Гешев биха създали такава инсценировка, както всеобщо се твърди сега. “Представете си, че има някакъв % възможност, че Гешев не се е взривил ”, предложи Сула.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР