Журналистиката Мира Добрева нанесе тежък удар на Ваня Костова. През

...
Журналистиката Мира Добрева нанесе тежък удар на Ваня Костова. През
Коментари Харесай

Мира Добрева закопа Ваня Костова: Ти не си Лили Иванова!

Журналистиката Мира Добрева нанесе тежък удар на Ваня Костова. През последните дни изпълнителката изпадна в изолираност.

Тя стартира да се държи безумно необичайно, а всички гледаха да минават около нея на пръсти, стараейки се да съблюдават положителния звук. Мира Добрева обаче се осмели да каже пред всички какво мисли за огромната певица. „ Най-недостойният възрастен участник в шоуто. Антипример за млади и за остарели. Ако си скаран с всички, тя те узурпира ”, показа със съквартирантите си Добрева.

Тя даже стигна по-далеч и си разреши да упрекна Ваня във вещерство. „ През живота си не съм получавала по-голяма засегнатост от тази, написа Блиц. Но не се усещам засегната, тъй като това е огромна нецензурност и дивотия ”, възмути се певицата пред предприемача Стефан и настоя телевизионерката да й се извини.

„ Нямаш работа с мен, имаш си работа с Бог. Ти ме назова вещер! ”, опита се да изгони неканената гостенка Ваня. „ Ако бяхме в средновековието, поради твоите думи щях да съм изгорена на клада. Ти отсече от сърцето ми едно огромно парче ”, продължаваше да подрежда Костова.

„ Ти си единствено Ваня Костова, не Лили Иванова. Внимавай с държанието си! ”, предизвести я журналистката. И прикани феновете да не й имат вяра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР