Журналистът Виктор Димчев коментира предприетите от правителството антикризисни мерки във

...
Журналистът Виктор Димчев коментира предприетите от правителството антикризисни мерки във
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Управлението на ПП – гел и перуки, а България затънала до шията в кал

Журналистът Виктор Димчев разяснява подхванатите от държавното управление антикризисни ограничения във фейсбук профила си.

Ето какво написа той:

„Преди две години почнаха да ни облъчват, че MAFIQTA е банкрутирала страната, че няма пари, че всичко е разграбено, а нищо не е издигнато.

Преди година и половина обвинени олигарси и политици с нежелано минало започнаха да ни убеждават, че страната е пред колапс и единствено намесата на Мая Манолова ще избави нещата.

Преди малко повече от година се оказа, че „почтените братя“ нямат сили да сглобят не просто държавно управление, ами даже нещо почти.

Три избора по-късно всички служебни министри на президента си направиха партии, а обичайните партии от „почтените“ се отхвърлиха от клякането пред държавната глава. Ползвам женския жанр преднамерено, като Кирил.

Управлението пое А-отборът на България. Гел, перуки, осветяване. Месеци по-късно страната е затънала до шията.
Правителството и ръководещите, новите, не тези старите, ни убеждава, че това е краткотрайно и подхваща ограничения.
Пари има за всичко. Всъщност се къпем в пари. Междувременно пари не се харчат, а ремонтите на пътища се декорират с лентички по счупените мантинели.

Леви ограничения за десни хора. По три пъти на годината нарастване на пенсиите, Данък добавена стойност нагоре-надолу, изборни машини, махане на акцизи, туряне на санкции, заеми и още заеми, нова джипка и нов хвърлящ пари от джипката, бонуси, малуси, какво ли не.
Ако има някой, който си мисли, че нещо се промени, с изключение на голата глава на Бойко Борисов или гелосаната алопеция на Кирил Петков, бърка.

Всичко си е същото, дори кервана, който лаем.“

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР