Журналистът Венелин Петков и Николета Маданска вече не са заедно.

...
Журналистът Венелин Петков и Николета Маданска вече не са заедно.
Коментари Харесай

Заряза я с две деца! Стана ясно коя е виновницата за драматичната раздяла на Маданска и Венелин Петков

Журналистът Венелин Петков и Николета Маданска към този момент не са дружно. Бившият началник в bTV е бил натирен от половинката си след невярност, твърди „ Уикенд “. Спортната журналистка му била шута незабавно щом разбрала за „ подвизите ” му отвън фамилното легло.

Именно по тази причина напоследък всичките изявления на Маданска в обществените мрежи идват от Лозен, а не от Бистрица, където живее Венелин. Освен това тя е спряла да го следва в „ Инстаграм “, което е явен знак, че двамата са разграничени и освен това, само че и че не са в положителни взаимоотношения.

Любовницата на Петков не била от през вчерашния ден. Тя била негова колежка, с която се познавал от доста години, само че преди не се осмелявал да я ухажва, тъй като имала мъж до себе си, декларират източници на таблоида.

Поведението на журналиста оставя Николета да отглежда две дребни деца сама. Най-вероятно ще получава някаква прехрана, само че вкъщи ще й е много комплицирано с възпитанието на момчетата, щом татко им не живее с тях.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР