Журналистът Васил Иванов хвърли истинска бомба, като внезапно обяви на

...
Журналистът Васил Иванов хвърли истинска бомба, като внезапно обяви на
Коментари Харесай

Журналистът Васил Иванов пак хвърли оставка

Журналистът Васил Иванов хвърли същинска бомба, като ненадейно разгласи на страницата си в обществената мрежа, че напуща малкия екран, в която се изявяваше към този миг, а точно "Канал3 ".
Ето какво написа в персоналния си профил във "Фейсбук " журналистът:
"Днес напуснах Канал 3. Благодаря на екипа и персонално на шефката – Ива Стоянова, която преди година и половина не се изплаши и ми подаде ръка, с цел да продължа да върша журналистическите си следствия. Сега напущам, тъй като взех решение да стартира собствен, нов план. Естествено, обвързван с журналистически следствия. Скоро ще публикация детайлности за плана и бъдещето си. "
Припомня, че преди да стартира работа в „ Канал3” Иванов се изявяваше като проверяващ публицист в Нова телевизия. Той се раздели с медията през 2017 година с голям скандал, обвинявайки я, че цензурира следствия му и обслужва ползи.
Тогава Иванов разкри съответния мотив за шумно подадената оставка: „ Потърси ме арбитър, който беше подготвен да застане с лицето си пред камерата и с документи и доказателства да разкрие корупционни практики в съда, в който работи. Емблематичен съд, намиращ се покрай граничен надзорен пункт и митница. Даде ми съответен образец, подсилен с документи.”
По думите му това щял да бъде хитов материал, само че тогавашната шефка Дарина Сарелска, която също към този момент е навън от медията, забранила излъчването на сходен репортаж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР