Журналистът Силвия Великова коментира в предаването На фокус по Нова

...
Журналистът Силвия Великова коментира в предаването На фокус по Нова
Коментари Харесай

Силвия Великова: Акцията срещу Божков беше демонстрация

Журналистът Силвия Великова разяснява в предаването „ На фокус ” по " Нова телевизия " обиска в дома на предприемача Васил Божков.

" Това беше акция, която изпревари гласуването в Народното събрание и абсурда към избора на конституционните съдии ", счита тя.

Великова изясни, че акцията по необходимост е била тип проява. „ Операцията беше от Министерство на вътрешните работи, прокуратурата е била осведомена следобяд, а самата акция беше сутринта. Имало е оперативна информация за съпричастност на предприемача Васил Божков с убийството на Алексей Петров. И Божков, и неговия юрист обявиха, че няма такова нещо. Очакването, че Божков държи нещо, обвързвано с убийството на Петров, звучи несериозно. Към момента нищо не е открито при претърсването ”, сподели Великова. Тя добави, че прокуратурата би трябвало да изясни кое е основало неотложността на тази акция в 8 сутринта в центъра на София.

Според някогашния енергиен министър и сегашен анализатор Мирослав Севлиевски по отношение на идните европейски избори на Божков очевидно му е отредена ролята на този, който ще смъква рейтинг на един или различен политик. „ Трябва да ремонтираме българската народна власт, тя наподобява нелегитимна, тъй като единствено 25% от хората гласоподават и от тях 40% гласоподават с невалидни бюлетини ”, сподели Севлиевски.
Той подчертава, че огромният въпрос, който излиза в този момент с войната в Украйна е имат ли партийните водачи спирачка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР