Журналистът-путинофил Петър Волгин този път съвсем пресоли манджата със защитата

...
Журналистът-путинофил Петър Волгин този път съвсем пресоли манджата със защитата
Коментари Харесай

Волгин с изцепка за прокурор: Евроатлантиците са фашисти и нацисти!

Журналистът-путинофил Петър Волгин този път напълно пресоли манджата със отбраната си на московския режим и направи изцепка, която би трябвало да му донесе прокурорско следствие и куп правосъдни каузи.

Ето по какъв начин наглецът приравни евроатлантическите полезности към нацизма и фашизма в профила си във фейсбук:

Слушам всякакви разчувствани евроатлантици да приканват за " единение на Запада против съветската експанзия ", за " победа на цивилизацията над азиатщината ", за " отбрана на европейските полезности против съветския абсолютизъм "....И до момента в който чувам, се сещам, че тези неща са ми познати. Ама не отпреди няколко години.

Тези неща или съвсем същите са се скандирали през 30-те и първата половина на 40-те години на предишния век. Тогава още веднъж е имало " обединена Европа ", която е трябвало " да избави културата от съветското безчовечие ". Само че тогава тази Европа е била обединена от...Адолф Хитлер. На 22 юни 1941 година в Съюз на съветските социалистически републики нахлуват освен войските на Вермахта. Редом с тях се борят представители на съвсем всчики европейски страни. Една Румъния, да вземем за пример, изпраща над 200 000 бойци на Източни фронт. Много други страни също пращат. И тогава в България се е говорело по какъв начин " Русия би трябвало да бъде смазана, с цел да спечелва цивилизацията ".

Това е било тогавашното проевропейско политкоректно говорене. Точно както е и в този момент. Абсолютно съм сигурен, че в случай че днещните български евроатлантици бяха политически дейни през описвания интервал, щяха да бъдат най-преданите последователи на нацизма и фашизма. Тези хора са постоянно със мощните на деня - без значение дали мощните са нацисти, комунисти или либерали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР