Журналистът от БНТ Иво Никодимов тази сутрин е бил изненадан

...
Журналистът от БНТ Иво Никодимов тази сутрин е бил изненадан
Коментари Харесай

Изпотрошиха колата на български журналист. Ще се разбере ли защо?

Журналистът от Българска национална телевизия Иво Никодимов тази заран е бил сюрпризиран много неприятно. Неизвестни засега джамбази са разрушили персоналния му автомобил. За това алармира самият Никодимов във Фейсбук.

" Така си открих колата тази заран ", пише журналистът и разгласява снимки на колата си. От тях се вижда, че едно от стъклата на автомобила е разрушено, а седалките са осеяни с части от него. 

Припомняме, преди 5 години Иво Никодимов беше атакуван от трима мъже в Борисовата градина в София. Тогава Асоциацията на европейските публицисти в България осъди нападението над журналиста, а Иво Никодимов благодари за дадената му поддръжка във Facebook. " С нея ще победим експанзията против лекари, нотариуси, публицисти, както и против всички хора, които са потърпевши от обезумели побойници ", написа журналистът в обществената мрежа.

Явно успеха още не е пристигнала...



" Попитай служебния министър на Вербовъчна разработка Иван Демерджиев! Ако не друго, то най-малко обвинен ще откри той! "

" По-важно е дали е имало нещо по седалките и дали са ровили по жабка и така нататък Ако не е ровено и не е имало чанти, по-добре съществено да се подходи. "

" Наистина не го разбирам това. И 100% ще остане ненаказано. Сменяш стъклото и почваш да събираш пари като за двустаен, но за гараж.. Съжалявам! "

" Толкова за преместването ни на по-горна позиция в класацията за независимост на словото. "

" Престъпните изчадия няма да се откажат елементарно! Свобода на словото лииии!?!? Дано твоите сътрудници имат очи и уши да видят и чуят! "

" Върнаха ни в 90-те години... Бандитска народна власт! Искрено страдание и поддръжка! "

Това са единствено част от мненията под поста на журналиста. 

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР