Журналистът на bTV Кристина Газиева беше отличена с наградата “Агент

...
Журналистът на bTV Кристина Газиева беше отличена с наградата “Агент
Коментари Харесай

Кристина Газиева с поредно отличие за поредицата й "Спасените"


Журналистът на bTV Кристина Газиева беше отличена с премията “Агент на смяната “ 2022 година по време на Годишните награди за положителна смяна, социална отговорност и добротворчество на Фондация „ Social Future ”.

„ Журито връчва специфична премия на журналиста на bTV Кристина Газиева. Нарекохме премията „ Разказвач подстрекател “, защото резулатите на Кристина Газиева надвишават общоприетата категория „ Комуникатор “, в която обичайно отличаваме публицисти и медии “, показа Йоана Колева, уредник на Годишните награди „ Агент на смяната “.

Криси е отличена поради поредицата й „ Спасените “, която се излъчва всяка неделя в предаването „ 120 минути “.

Това е третата поред премия в границите на една година за поредицата „ Спасените “ и нейния създател. Преди това Криси взе премиите „ Достойните българи “ на вестник 24 часа, както и премията „ Цялостен принос “ на „ Даниела Сеизова – В името на живота “.

„ Силно се надявам, че историите в поредицата „ Спасените “ вършат дребни, само че сигурни стъпки към позитивната смяна. Вярвам, че всеки който е попаднал на най-малко една от историите, е взел нещо за себе си.

Защото същинските вдъхновители са хората, за които описвам – на пръв взор наподобяват нереални персонажи, само че истината е, че те са елементарни като вас и като мен. Но са пристигнали с задача – да ни научат на нещо. Аз съм щастлива, че имам опцията да описвам за тях “, показа Кристина Газиева по време на награждаването.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР