Журналистът Любчо Нешков се изказа саркастично в коментар за това,

...
Журналистът Любчо Нешков се изказа саркастично в коментар за това,
Коментари Харесай

Любчо Нешков се изгаври с прокуратурата заради имунитета на Делян Добрев

Журналистът Любчо Нешков се изрече саркастично в коментар за това, че прокуратурата желае депутатския имунитет на Делян Добрев. Както към този момент съобщихме, Софийската градска прокуратура желае свалянето на имунитета му, с цел да му бъде повдигнато обвиняване за прекъсването на плана за АЕЦ “Белене ” и занемареност, която е довела до загуба на НЕК ЕАД за над 4,5 милиона евро в интервала, в който беше министър.

“Прокуратурата проверява Делян Добрев за нещо, което е станало в 2012-а година. С тази скорост, до 2073 може да закрият предаването ”, разяснява Нешков в “Пресечна точка ” по Нова телевизия. “Няма по какъв начин да допускам, че това е съществено ”, разяснява шефът на организация БГНЕС, като добави, че това е мнението му и за следствията против водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Друга участничка в предаването, предприемачката Олга Василевска разяснява от своя страна, че идният политически сезон след постигането на единодушие за постоянно държавно управление, ще е доста забавен.



Тя беше безапелационна, че държавното управление на ротационен принцип ще успее, единствено в случай че има доста ясни цели. Василевска изясни и за какво локалните избори са толкоз значими и постоянно се приказва за тях. Според нея, точно в общините са най-големите корупционни практики. За предприемачката тъкмо тези избори ще покажат, дали хората желаят да скъсаме с корупцията, която в случай че продължи, ще обезсмисли политическите взаимни отстъпки на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР