Жуо Канглу най-вероятно може да се смята за един от

...
Жуо Канглу най-вероятно може да се смята за един от
Коментари Харесай

Откриха китаец, който 9 години се смяташе за кремиран

Жуо Канглу най-вероятно може да се счита за един от най-големите късметлии в света. Това е индивидът, който най-вероятно живее втори живот, откакто неговото семейство твърди, че от дълго време го е погребало. Китайското възкресение не се е случило, нито пък Жуо е съумял да бъде първият вълшебник и правоприемник на Исус.

Истината е, че през 2014 година претърпява автомобилна злополука. Семейство и другари са отишли в болничното заведение, с цел да разпознават тялото, което е било намерено на пътя и считат, че това е техният непосредствен. Малко след случая излиза наяве, че племенниците на Жуо вземат решение да кремират тялото и с това завършва неговия живот, най-малко публично.

След близо 9 години се появява чудноват човек, който твърди, че познава фамилията. Роднините считат, че има познати обноски и стартират да се тормозят, тъй като никой не възкръсва толкоз елементарно, прочее въобще не съумява да реализира тъкмо това. Въпросният чужд твърди, че е Жуо и постоянно е живял в това село. Скитал е из провинциите в Китай, само че в никакъв случай не е умирал, което прави цялата история надалеч по-достоверна.

След привършване на странството е решил да се върне вкъщи и да зарадва околните си, само че не може да повярва, че е бил заровен. Необходим е още един въпрос: кого тъкмо са разпознали околните? Кремираният явно няма да показа тази информация, само че и най-вероятно няма да има човек, който да реши да прави ДНК и да се пробва да разбере неговата идентичност. По-интересното в тази ситуация е, че Жуо минава ДНК тест и се оказва, че е жив и здрав. Семейството удостоверява неговата еднаквост, а и неговият внук го познава сега, в който се прави срещата.

Чудото може да не е автентично, само че фамилията още веднъж е цяло, макар толкоз черните вести и изживения стрес преди години. Това надалеч не е единствената вест за изчезнали или възкръснали хора в Китай. Много от жителите на дребни села изчезват от родните си места в опит да открият работа в огромните градове. Проверката на персоналните данни не е изключително достоверна, откакто мнозина нямат документи.

Канглу най-вероятно е търсил тъкмо това, само че не е очаквал да бъде заровен или толкоз елементарно комплициран от околните си. Най-обидната част е, че фамилията желало да направи и очна ставка, като даже се изискало от пенсионера да напише имената на всичките си родственици, както и да се опита да ги разпознава по фотоси. Властите сега са се насочили към различен проблем – да схванат кой е бил кремираният през 2014 година  

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР