Жребият за Купата на Лигата изправя Манчестър Сити и Челси

...
Жребият за Купата на Лигата изправя Манчестър Сити и Челси
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Челси мерят сили още на 1/16-финалите за Купата на Лигата

Жребият за Купата на Лигата изправя Манчестър Сити и Челси за следващ път един против различен. Тази вечер два отбора ще играят на фаза 1/16-финали в шампионата. Мачът е от 22:00 часа.
Прочетете още
Любопитно е, че шансът изправя два тима в конфликт за шести път от 2021 година насам, а още даже не са играли за постоянния сезон.

Но да оставим любопитни обстоятелства встрани. Сити е безспорен и колкото и да не е обичания шампионат за грандовете, двата отбора няма да излязат без тласък.

 дават огромно преимущество за домакините. Коефициентът за " единица ", избран от Betano, е 1,59. За триумф на лондончани пък е цели 6,00 коеф.

Очакват се и доста попадения в срещата. Ставката за над 2,5 гола е 1,60 коеф., а за " ъндър " 2,35 коеф. Добре е да забележите обаче, че в последните пет конфликта сред тимовете в четири от тях е падал единствено по един гол.

Освен гвоздеят в програмата за деня, можете да се насочите към още няколко забавни срещи сред отбори от Висшата лига за Купата.

Арсенал приема Брайтън, до момента в който Нюкасъл ще посрещне Кристъл Палас на " Сейнт Джеймсис Парк ". Турнирният войник Нотингам пък ще се изправи Тотнъм, а Уулвс ще се опита да в профил Лийдс.

Съветваме ви да избягвате  на знак, в случай че залагате на турнирните конфликти.

Вижте още оферти на уеб страницата на 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР