Жозе Моуриньо за първи път загуби финал в европейски клубни

...
Жозе Моуриньо за първи път загуби финал в европейски клубни
Коментари Харесай

Жозе хвърли медала, скочи на съдиите и отсече: Мъртви сме!

Жозе Моуриньо за първи път загуби край в европейски клубни шампионати, откакто воденият от него в мача за трофея от Лига Европа.

120-те игрови минути приключиха 1:1, а по-късно италианците вкараха един път от бялата точка, до момента в който андалусийци бяха безгрешни.

Португалският експерт бе гневен след финала в Будапеща и хвърли медала си към италианските почитатели, а на паркинга пред стадиона назова британския арбитър Антъни Тейлът и неговите помощници „ ши**ни обирджии “.

" Аз споделих, че ще си тръгнем от тук с купата или ще си тръгнем мъртви. Е, мъртви сме. Физически сме изтощени, душевен изтощени, мъртви сме, тъй като имаме вяра, че провалянето е незаслужено поради доста противоречиви обстановки по време на цялата среща ", сподели португалецът след провалянето на неговия тим Рома.

" Има доста епизоди в този мач, за които можем да приказваме. Можеш да загубиш мач, само че не и своя професионализъм. Спечелих пет финала и изгубих този, само че в никакъв случай не съм бил по-горд от довечера. Момчетата дадоха всичко ", съобщи още опитният португалец.

" Истината е, че всички сме доста тъжни, със или без сълзи, истината е следната. Ще се приберем скапани от отмалялост и мъртви поради нечестното съдийство довечера. Страхотна игра, страховит край, натоварен, нечовечен, витален, само че реферът изглеждаше испанец. Твърде доста жълти картони за нас, след което той не даде втори жълт на Ламела, което му разреши да извърши дузпа в последна сметка ", добави Моуриньо, който бе помолен да разяснява информациите, че ще поеме френския ПСЖ.

" В понеделник ходя на почивка. Ако имаме време да приказваме преди този момент, ще го създадем, в случай че пък не, ще си умря, а по-късно ще забележим. Аз би трябвало да се боря за тези момчета и сега не мога обективно да кажа дали ще остана. Аз съм сериозен човек и преди няколко месеца признах пред клуба, че в случай че имам оферти от други тимове, първо на тях ще кажа. Винаги съм бил почтен и пряк. Говорих с шефовете през декември, когато имах предложение от Португалия, само че по-късно не съм имал контакт с никого от управлението. Имам контракт за още година и това е ситуацията. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР