Жизел Бюндхен споделя семейна снимка с всичките си пет сестри и родителите си от скорошно пътуване до Бразилия

...
Жизел Бюндхен наскоро имаше шанса да се събере със семейството
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен наскоро имаше шанса да се събере със семейството си у дома.

Супермоделът сподели красива галерия от снимки от пътуване до родната й страна Бразилия в потвърдения си акаунт в Instagram във вторник, който включваше кадри от Рио де Жанейро заедно с двете й деца, които споделя с бившия си съпруг Том Брейди.

Последната снимка в публикацията на Бюндхен беше рядък поглед към нейните пет сестри, както и към техните родители.

Снимката показваше майката и бащата на Бюндхен, Ваня и Валдир, седнали на една маса, а Жизел, нейната близначка Патриша и другите им сестри Рафаела, Грациела, Габриела и Ракел се тълпяха около тях.

„Винаги в моето сърце и молитви“, написа Бюндхен в надписа към публикацията, преди да включи португалския еквивалент заедно с хаштаговете #family и #família.

Миналата седмица Бюндхен говори с People за това как е намерила опората си сред „кривите топки“, с които се сблъска през последните няколко години, включително да продължи напред след развода си с Брейди.

„Беше много трудно за семейството ми. Беше много – във всяка област от живота ми“, каза моделът.

„Имам чувството, че когато вали, се излива. С всички различни обрати, които животът приема, всичко, което можем да направим, е най-доброто, на което сме способни, предвид това, което се случва около нас“, добави тя.

Някои от тези обрати включват домашно обучение на сина Бен, на 13, и дъщеря Вивиан, на 10, през пандемията, множество премествания в нови домове, грижи за болните й родители и най-вече края на брака й.

Бившата двойка съвместно обяви през октомври 2022 г., че се развежда след 13 години брак, като и двамата подчертаха, че съвместното родителство на децата им е споделен приоритет.

Али Розенблум от CNN допринесе за тази история.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР