Живущи във варненските местности Ален Мак и к.к. Чайка отново

...
Живущи във варненските местности Ален Мак и к.к. Чайка отново
Коментари Харесай

Протест на живущи в Ален мак и к.к. Чайка затваря пътя за Златни пясъци

Живущи във варненските местности " Ален Мак " и к.к. " Чайка " още веднъж са в протестна подготвеност поради празни обещания и неизясненост, по кое време ще бъде ремонтирана пътната инфраструктура в региона.

Протестните им дейностите са ориентирани против безобразното положение на инфраструктурата в региона и трайния отвод на институциите да трансформират това.

Информирали сме публично властимащите както за проблемите, по този начин и за твърдата ни решителност да отстояваме правото си на живот и работа в безвредна и естествена среда, даже в случай че това изисква от нас всяка седмица да протестираме и да затваряме пътища, пишат в писмо до медиите жители.

И през 2022-а година хиляди варненци продължаваме да бъдем невидими за властта. Декларации за положителни планове и намиране на финансиране (с възможни кредити) в бъдеще (неуточнено) време има, само че в действителност кк “Чайка ” липсва - както в бюджета - както на Варна, по този начин и в този на страната.

Което ще рече, че в най-хубавия случай дупките по улиците в региона ни, в случай че не продължат да зеят като кратери, ще се трансфорат във краткотрайни, анемични кръпки, качествените туристи ще ни заобикалят и ще продължим да събираме на части колите си по улиците в региона.

Знаем, че, в случай че мълчим, нямаме късмет да бъдем видяни и административният геноцид над нас ще продължи.

Затова, ще покажем, че чиновническото безучастие не може да ни пречупи и няма да се откажем от борбата за по-цивилизовани условия за работа и живот в кк “Чайка ” и “Ален мак ”.

Решени сме да преследваме нашата идея до край.

Затова на 10 април, в 11,30 часа, ще бъдем на отбивката след кк “Слънчев ден ”.

В подготвеност сме да затворим пътя за “Златни пясъци ” още веднъж. Защото сме в правото си да желаеме безвредни и светли улици.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР