Живущи в столичния квартал Надежда твърдят, че човек, който живее

...
Живущи в столичния квартал Надежда твърдят, че човек, който живее
Коментари Харесай

Неизвестен замеря с камъни хора и кучета в столичен квартал

Живущи в столичния квартал " Надежда " настояват, че човек, който живее в бл. 263 хвърля камъни през прозорците на жилището си.

" На някой от жителите от бл. 263 му е извънредно занимателно да хвърля камъни през прозорците. Не мисля, че е нужно да споделям какъв брой е рисково цялото това начинание и по какъв начин камъните падат няколко пъти тъкмо до краката ни ", това написа Яна Дончева в обществената мрежа Фейсбук.

Яна Дончева споделя, че не може да реши от кое място тъкмо хвърчат камъните.

" Надявам се индивидът, който го прави това нещо да се осъзнае малко. В градинката играят деца и се разхождат кучета, не мисля, че да се хвърлят камъни е естествен метод за развлечение ", прибавя тя.

Под обявата на младата жена заваляха коментари от хора, които също са били замеряни с камъни.

Твърди се, че индивидът, който хвърля камъни през прозорците на жилището си, ненавижда кучета.

" И на мен ми се е случвало, когато съм минавала от там, по тази причина от години го заобикалям. Много ловко се крие и много време гледах и не съумях да установя от къде тъкмо идват камъните, с цел да пусна сигнал ", коментира Илиана И.

Преди години също е имало недоволства от него за това, че мята камъни по хора и кучета.

" Това е психарът от 1-я етаж по средата, терасата със камерите. Човекът не е добре, събира ла*ната на кучетата и ги оставя пред детския пясъчник. Вие сте следващия човек, който се оплаква ", написа. Румен Г.

Друга потърпешва пък твърди, че е замеряна освен с камъни, само че и със стъклени буркани и пиротехнически произведения.

" На мен също ми се е случвало да минавам от там с моето куче и са ни замервали както с камъни и стъклени буркани, по този начин и с пиратки ", споделя Милена Д.

" На мен също ми се в случвало и към този момент заобикаляме да минаваме от там ", добави Клавдия Й.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР