Животът ви може да се промени напълно след раздялата с

...
Животът ви може да се промени напълно след раздялата с
Коментари Харесай

6 признака, че сте готови за срещи след раздялата

Животът ви може да се промени изцяло след раздялата с досегашния ви сътрудник. Всеки от нас в един или различен миг е преживявал това, което някои назовават махмурлук след раздялата. Това може да продължи от няколко дни, седмици, месеци или до няколко години, според от това какъв брой сте били вложени във връзката. Но както всеки скучен махмурлук, лишава известно време за грижа, с цел да се изправите на крайници.

От първичното отказване и вълната от страсти до трагичния възклик „ в никакъв случай повече няма да излизам с някого “, постоянно ще има повратен миг, в който ще осъзнаете, че сте подготвени да започнете да се срещате след раздялата.

Както споменахме по-рано, това може да отнеме секунди, преди да се възстановите, или може да отнеме години, като и двата разновидността са естествени. Няма времева рамка.

Има единствено признаци, че сте подготвени да започнете да се срещате след раздялата, и ние ще ги разгледаме тук.

Напълно сте приели раздялата си

Има доста стадии на раздялата, само че евентуално най-важният от тях е приемането. На този стадий към този момент не се ровите в предишното. Не сте смутени от някогашния си или от себе си за това, че е можело да се развие по различен метод, и сте приели действителността, че връзката ви е завършила.

С тази настройка можете да гледате към бъдещето. Ако към момента не сте приели раздялата, може би към момента изпитвате злост към някогашния си или желаете да си го върнете. А не можете да започнете нова връзка с тези страсти, които към момента се прокрадват в живота ви.

 след раздялата

Вече не мислите толкоз постоянно за някогашния си

В окопите на раздялата всяко малко нещо може да ви припомня за някогашния ви. Това може да са песни, заведения за хранене, филми, миризми, храни и други, заради което е мъчно да избягате от загатна за връзката си. Но с времето всичко това изчезва. Това е добър знак, че към този момент не сте заети с мисълта за тях и освобождавате място за нови неща, които предстоят.

Уверени сте в способността си да бъдете самостоятелни

Приспособяването към живота като независима единица след раздялата, изначало е доста неестествено, изключително в случай че дълго време сте били дружно и сте живели под един покрив. Но щом започнете да се опирате на своята самостоятелност и да се наслаждавате на независимото си време, всичко се трансформира.

Преставате да желаете някой да е до вас от самото начало, стартирате да приемате всички неща, които можете да вършиме без синджир, и към този момент не изпитвате потребност да сте във връзка. След като се освободите от потребността да имате някого до себе си, сте в доста по-добра позиция да започнете нова връзка.

 след раздялата (2)

Идеята, че някогашният ви се среща с други хора, не ви тормози

Когато раздялата е прясна, последното нещо, което някой желае да направи, е да си показа е да види някогашния си с някой различен. Това е сърцераздирателно, неловко и напряко пъклен неудобно, без значение дали връзката ви е била краткотрайна или дълготрайна.

Все отново идва миг, в който не би било толкоз ужасно да чуете за някогашния си, че е с различен човек. Може да не желаете безусловно да го виждате на открито, само че в случай че това се случи, няма да имате нищо срещу и даже ще се радвате за него. Това е симптом, че сте приели обстановката след раздялата.

Чувствате се разчувствани да се срещате още веднъж

Ако към момента мислите за срещите като „ това е толкоз извънредно, в никакъв случай повече няма да го направя “ след раздялата, не сте подготвени да започнете да се срещате още веднъж. Но не се опасявайте, рано или късно концепцията да срещнете някой нов човек и да се срещате с него в действителност е… вълнуваща!

Запознанствата могат да бъдат в действителност занимателни и опциите за нов флирт и връзка ще стартират да потискат възприятието на главозамайващо очакване вместо на ненавист. Това е един от най-лесните способи да разберете, че сте подготвени да започнете да се срещате след раздялата, тъй като тялото ви ще отговори вместо вас. Помислете: повече неспокойствие, по-малко терзание.

 след раздялата 3

Знаете какво желаете от идната си връзка

Обичайно е да пропускате щастливите моменти от връзката си след раздялата. Също толкоз значимо е да помните какво не сте обичали толкоз доста, тъй като тези две неща дружно ви учат какво желаете и какво несъмнено не желаете от идната си връзка.

Тези осъзнавания са от решаващо значение за полагането на основите на това с кого се срещате отсега нататък и на идната ви връзка като цяло, тъй че преди да започнете да се срещате още веднъж след раздялата, първо се уверете, че знаете какво желаете.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР