Животът след 40 тепърва започва. На тази възраст обаче жените

...
Животът след 40 тепърва започва. На тази възраст обаче жените
Коментари Харесай

Модни правила за дамите на средна възраст, които трябва да спазват

Животът след 40 занапред стартира. На тази възраст обаче дамите към този момент по-умишлено се радват на модата. Стилните трендове към този момент не провокират доста неспокойствие, само че това не значи, че всички стават като „ лели “. В тази публикация взехме решение да ви срещнем с някои правила, спазвайки които постоянно можете да останете привлекателни и ефикасни.

Цветни обувки

По предписание доста дами, изключително на елегантна възраст, се придържат към неутрални нюанси. Следователно в техния боеприпас има обувки единствено в черн цвят. В последна сметка такива предмети са подобаващи за всевъзможни облекла!

Много фешън ценители не могат да се съгласят с тази позиция. Стилистите са на мнение, че черните обувки са знак за липса на жанр. Същото не може да се каже за цветни екземпляри. Основното е, че имат нещо общо с най-малко един детайл от облеклото, да вземем за пример с шал или бижу върху облеклата.

Деколте 

Изненадващо, някои дами, след  40 години, стартират интензивно да показват деколтето. Силно не се предлага да се прави това, даже в случай че избраното място не е изгубило своята разтегливост и юношески тип.

В този случай V-образно деколте, което от време на време наподобява вулгарно, е по-добре да размени по този начин наречената „ лодка “. Повярвайте ми, наподобява не по-малко примамливо.

Пастелни нюанси

Дори да имате доста облекла в дълбоки наситени цветове в дрешника си, това си коства да се промени. Пастелните нюанси имат непостижим “подмладяващ ” резултат. Погледнете от близко такива ненатрапчиви тонове като бежово, слонова кост, кремаво, ярко сиво, прашно розово.

„ Спри “ – крайности!

Има няколко категории дами над 40 години. Някои имат вяра, че на тази възраст всичко е допустимо, останалите са сигурни, че си коства изцяло да се ограничите.

Тук е значимо да се откри „ междинна позиция “. Ето за какво, в случай че изберете дънки, тогава сигурно не в тийнейджърска версия. И в случай че това е свободен пуловер, тогава не е като на „ баба “.

Допустими са даже дънки. По-добре е да ги комбинирате с мокасини, яке и класическа чанта.

Добавете стилни аксесоари

Всички знаят, че аксесоарите оказват помощ за довеждане докрай на външния тип. Когато ги избирате, не се опасявайте да покажете въображението си. Големи обеци, истинска брошка и обувки с ослепителен колорит наподобяват ужасно на дамите след 40 години.

В бижутата ви съветваме да се придържате към тънки, грациозни линии, които ще ви създадат още по-изискана и женствена дама.

Правилната чанта

Избягвайте големи чанти, даже в случай че ги намирате за мега комфортни. Подобни ще прибавят единствено няколко години към вас. По-добре е да допълвате арсенала си с изчистена дребна чанта, подобаваща както за вечерен, по този начин и за всекидневен облик.

Комфортът е преди всичко

Това предписание важи освен за дами над 40 година Сега съвсем всички фешън трендове имат отпратка към комфорта. Просто не изпадайте още веднъж в крайности.

Внимавайте с оверсайз дрехи 

Колкото и да е настоящ оверсайз стилът, колкото и да има подмладяващ резултат, би трябвало да внимавате с него.

Различни аспекти на миди

За стара жена прекомерно късите неща са несъответствуващи. Ето за какво стилистите предлагат да се разчита на облекла с дължина на средата.

Не забравяйте, че в случай че можете да се похвалите, че сте високи, полата доникъде на прасеца би била най-хубавото решение. По-добре е за къси, подпухнали хубавици да изберат артикул до коляното или малко по-високи.

Печат

Цветовете на облеклата също би трябвало да бъдат подбрани рационално. Можете изцяло да си позволите ярки орнаменти, само че е по-добре, в случай че те са показани от геометрия, абстракция или ненатрапчиви флорални претекстове.

Поглезете се с положително палто

В дрешника на всяка уважаваща себе си жена би трябвало да участва висококачествено палто. В допълнение, актуалната мода предлага голям избор от модели.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР