Животът продължава, въпреки пандемията от коронавирус, а с него и

...
Животът продължава, въпреки пандемията от коронавирус, а с него и
Коментари Харесай

Завесата в Шампионска лига се вдига: Още 4 отбора посягат към елиминациите

Животът продължава, макар пандемията от ковид, а с него и мачовете от Шампионската лига!

Време е за петия кръг в груповата фаза на шампионата и за нови отговори на въпроса " Кои тимове ще гледаме в елиминациите през 2021 година? ". До момента са ясни шест от участниците на осминафинал - " Байерн " Мюнхен, " Барселона ", " Манчестър Сити ", " Ювентус ", " Челси " и " Севиля ".

Снимка: Getty Images

Баварците ще могат да си отдъхнат и да дадат опция на звездите си да почиват, макар тежкото посещение. " Байерн " ще се изправи против " Атлетико " Мадрид. Възпитаниците на Диего Симеоне са надалеч от свършената работа, а неналичието на титулярите Роберт Левандовски, Мануел Нойер, Леон Горецка и Корентен Толисо дава опция на " дюшекчиите " да си " отмъстят " за загубата с 0:4 през октомври.

В същото време " Локомотив " Москва и " Залцбург " ще преследват скъпи точки. Мачът е в съветската столица, а успеха може да обезпечи класиране в идната фаза на Шампионската лига.

Снимка: Getty Images

" Реал " Мадрид стартира мъчно тази акция - загуба от " Шахтьор " Донецк и тъждество с " Борусия " Мьонхенгладбах. След това селекцията на Зинедин Зидан съумя да навакса. Днес още веднъж идва ред да се изправи против украинския гранд, а успеха би донесла на " белите " присъединяване в идната фаза.

Снимка: Getty Images

В същото време отборът от Мьонхенгладбах ще посрещне " Интер ". Всички чакаха " синьо-черните " да са фактор в Шампионската лига, само че те по този начин и не съумяха да намерят верния път към успеха и стоят на последно място в групата. Загуба за италианския отбор значи, че " Борусия " сигурно ще продължи напред в шампионата.

Снимка: Getty Images

Шампионът от 2019 година " Ливърпул " може още през днешния ден да диша умерено. Стига да се оправи с младия и упорит отбор на " Аякс "! Все още Юрген Клоп и компания не са си обезпечили място в елиминациите, за това трите точки са значими.

Снимка: Фейсбук

В същото време един против различен се изправят " Аталанта " и " Мидтиланд ". Италианците също се пресягат за място в осминафиналите, до момента в който датчаните към този момент се помириха със ориста си на новобранци и им остава единствено да се забавляват. А и може би да дават опция на Божидар Краев да покаже с какво би трябвало да се гордеем у нас.

Снимка: Getty Images

" Манчестър Сити " и мениджърът Хосеп Гуардиола също може да подходят безгрижно към днешната среща с " Порто ". Португалският отбор обаче сигурно ще преследва успеха, защото нищо не е ясно, по отношение на класирането му в идната фаза.

" Олимпиакос " също таи очаквания, че може да реализира знамение. За задачата би трябвало да победи " Олимпик " Марсилия, което няма да е по никакъв начин елементарно.

Кои ще са участниците в елиминациите в най-силния европейски клубен шампионат? Предстои да разберем довечера!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР