Животът по действителен случай“ е най-новото токшоу, което тръгва на

...
Животът по действителен случай“ е най-новото токшоу, което тръгва на
Коментари Харесай

Мъката не й дава мира! Алекс Сърчаджиева показва житейски др...

„ Животът по автентичен случай “ е най-новото токшоу, което потегля на 8 октомври в ефира на bTV. То ще предложи на феновете богата палитра от рубрики, които ще разкрият човешки истории на елементарни и известни хора. Основен водещ на предаването, което ще се излъчва всяка събота от 17:00 до 19:00 часа, е Александра Сърчаджиева, чиято орис също постоянно ѝ е поднасяла изненади. Мисията на новото шоу е да вдъхне кураж и да покаже, че всеки проблем има решение.

Чрез историите на своите посетители Александра ще дава мощ и убеденост на феновете, намиращи се в сходна житейска обстановка, че компликациите в действителност приготвят за изключителна орис. Към тях ще се причисляват експерти в търсене на верните решения и намирането на излаз.
Освен с елементарни хора всяко издание на „ Животът по автентичен случай “ ще среща феновете и с известна персона, която в откровена изповед ще признае пред Алекс за житейска компликация, през която е минала сполучливо, написа ретро.

В сегмента „ Моето ново АЗ “ известният еластичен хирург доктор Джак Антонио ще трансформира орисите на елементарни хора, които постоянно са изпитвали комплекси от външния си тип.
Актьорът Иво Аръков също ще бъде част от новото предаване с рубриката „ Топ 10 “. Всяка седмица екипът ще избира настояща тематика от живота в България, с цел да подреди в 10 позиции известни персони или събития.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР