Ако сте от малцината късметлии, може би сте се разделили

...
Ако сте от малцината късметлии, може би сте се разделили
Коментари Харесай

Ето 5 начина да накарате бившият да съжалява

Ако сте от малцината късметлии, може би сте се разделили с някогашния си другар цивилизовано и към момента поддържате другарски връзки.
Но в множеството случаи става тъкмо противоположното – тогавашната обич се трансформира във война.
Искате ли да накарате предходния си сътрудник да съжалява, че сте се разделили? Ето и няколко съвета по какъв начин да извършите това:

Станете по-добра версия на себе си 
Бъдете почтени и признайте пред себе си – за какво смятате, че обичаният ви е напуснал? Може би сте спрели да спортувате, отпуснали сте се и към този момент не сте толкоз привлекателни? Само вие знаете какво е привлякло вашия сътрудник и за какво той е бил удивен от вас в предишното. По създание всяка смяна към по-лошо може да докара до разлъка. Преди раздялата, сътрудникът ви може да каже нещо от сорта на: „ Вече не те различавам “ или „ Ти не си същият човек, с който излизах “. Най-честите аргументи за разлъка са: развиване на досадни или нездравословни навици; напълняване или отслабване; флирт с други; неистини или пък невярност. За да върнете обичания човек, можете да коригирате характерни дефекти, без значение дали става дума за външен тип или държание (например пушене). Промяната към по-добро е освен най-хубавият метод да накарате някогашния ви да желае да се съберете още веднъж, само че също по този начин ще усъвършенства самочувствието ви и евентуално здравето ви.

Насладете се на свободния си живот
Вероятно си мислите: „ Как мога да се любувам на живота, в случай че непрекъснато мисля за някогашния си и имам проблеми със съня и концентрацията? “ И по този начин, ето ви един контравъпрос – харесва ли ви да сте в тази прочувствена дупка, губейки постепенно усета си към живота? Бързото ви възобновяване след раздялата ще озадачи някогашния ви другар и ще го накара да се почувства заинтересован. Така че може би е време да измененията отношението си и да започнете още веднъж да водите пълностоен живот! Опитвайте нови неща, забавлявайте се, осъществете дълго чаканите ваканции, съобразявайки се единствено със самите себе си!

Грижете се за себе си
Докато държите на предишното, вие сте прочувствено подвластни от някогашния. Вие създавате обстановка, в която други хора да управляват възприятията ви. Вместо това, започнете да се наслаждавате на това, което вършиме и на това, което сте. Направете нещо занимателно. Практикувайте нови неща като свирене на китара, изобразяване или пък туризъм. Бъдете положителни към себе си и се научете да виждате вътрешната си хубост – тази, която някогашният ви не е забелязал. С течение на времето позитивните ви страни ще станат забележими за всички към вас. И в случай че по-късно някогашният ви другар или другарка не желае да ви върне, запомнете – той не е заслужен да ви има и в никакъв случай няма да ви направи щастливи.

Преодолейте прочувствените спадове
Първата стъпка е да се уверите, че сте прочувствено постоянни. Разбира се, в никакъв случай не е елементарно да преодолеете една огромна и значима връзка. Но в случай че крайната ви цел е да видите, че някогашният ви съжалява за раздялата с вас и ви желае назад, би трябвало да останете мощни. Дайте си задоволително време да скърбите, тъй като когато предприемате идващите стъпки, би трябвало да сте в най-хубавата си форма, физически и прочувствено. Потърсете терапия и помощта на другари и близки членове на фамилията, в случай че е належащо. Уверете се, че сте минали най-лошата фаза на раздялата и можете да мислите ясно и да вървите напред.

Следвайте правилото: „ Без контакт “
Това е наложително, без значение дали желаете назад вашия сътрудник или пък желаете да го превъзмогнете. Запомнете – би трябвало да прекъснете всевъзможен контакт. Без позвънявания, без текстови известия, без фотоси, без образуване на инцидентни срещи, без ровене в сметките му в обществените медии (въпреки че това механически не се брои за контакт, тъй като има същия нездравословен ефект). Проучванията са открили, че продължаващият контакт с някогашен може да наруши прочувственото възобновяване. Раздялата може да провокира доста объркващи страсти и да е причина да загубите положителната си преценка през това време. Помнете, че имате потребност от време и пространство, с цел да се детоксикирате от всичко, което ви се е случило. Вашият надзор върху реакциите ви е доста по-слаб след разлъка, а това може да ви накара да вършиме неща, които саботират възможностите ви да получите това, което в действителност желаете – да си върнете някогашния (или може би да продължите напред).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР