Животът на красивите, известните и богатите винаги изглежда като приказка

...
Животът на красивите, известните и богатите винаги изглежда като приказка
Коментари Харесай

Правила ли си е пластични операции Бела Хадид

Животът на красивите, известните и богатите постоянно наподобява като приказка в профил. Не постоянно обаче е подобен. Точно като нас, и те се сблъскват с доста проблеми. Красивите, богатите и известните, като Бела Хадид обаче, не се тормозят да бъдат откровени по връзки на душевните си премеждия.

В края на януари Бела Хадид призна освен, че е имала проблеми с алкохола и е страдала от меланхолия, а и че в предишното с нея постоянно са злоупотребявали във физически, полов и прочувствен смисъл.

Пред Vogue, чиято корица Бела краси за месец април, моделът отново говори от сърце и разкрива някои детайлности за себе си. Между тях и фактът, че си е правила пластична интервенция на носа, когато е била единствено на 14 години. 

" Иска ми се да бях запазила носа на моите предшественици ", съжалява за постъпката си Бела, само че упорства, че никога не се е подлагала на други интервенции и не е употребила филъри.

" Хората взеха решение, че съм си правила редица пластични интервенции, поради една фотография, на която като младеж наподобявам подпухнала. Почти съм сигурна, че сега и вие не изглеждате по този начин, както на 13, нали? ", пази се Бела, с което опровергава слуховете, че си е правила и други корекции.

А интервенцията на носа ѝ ненапълно е обвързвана с несигурността, която Бела Хадид е изпитвала преди години, защото непрекъснато се е сравнявала с по-голямата си сестра Джиджи Хадид, която също е в стилния бизнес.

" Аз бях по-грозната сестра. Аз бях брюнетката. Не бях толкоз готина като Джиджи, нито толкоз общителна. Това в действителност споделяха хората за мен. И за жалост, когато ви се казват подобни неща толкова доста пъти, вие просто вярвате в това ", споделя 25-годишната Бела.

Тя споделя, че се е чувствала по този начин сякаш сякаш не заслужава славата и триумфите си, като непрестанно е имала възприятието, че би трябвало да се потвърждава.  

" Хората могат да кажат каквото и да е за това по какъв начин наподобявам, по какъв начин приказвам, по какъв начин се държа. Но за седем години в никакъв случай не съм пропущала работа, не съм отменяла работа или закъснявала за работа ", споделя моделът, като добавя, че често е била неразбрана в стилната промишленост и от доста хора в обкръжението ѝ. 

" Винаги се запитвам по какъв начин едно момиче с невероятна неустановеност, тревога, меланхолия, проблеми с това по какъв начин наподобява, проблеми с храненето, което ненавижда да бъде докосвано, което има мощна обществена тревога, съумя да влезе и да се наложи в този бизнес ", разкрива моделът.

Години наред Бела не смее да приказва с сътрудници за депресията, тревогата и лаймската си болест с всички физически и когнитивни признаци, които я преследват от ранното юношество. Тя обвинява за това себе си и по тъкмо навика си да угажда на хората, само че счита, че нещо в света на модата би трябвало да се промени и да се приказва намерено за всички тези проблеми, с които се сблъскват, само че крият доста от моделите.

" В продължение на три години, до момента в който работех, всяка заран се събуждах в нервност, сълзи и сама ", спомня си тя. " Не разкривах това на никого. Отивах на работа, плачех на обяд в моята дребна зелена стая, довършвах деня си, отивах в който и да е случаен дребен хотел, в който бях за през нощта, плачех още веднъж, събуждах се заран и правех същото ", разкрива Бела Хадид. 

Тя добавя, че през годините е съумяла да стане " добра актриса ", която се е научила по какъв начин да наподобява постоянно усмихната и мощна, колкото и да е мъчно това от време на време.

" Да би трябвало да се събуждаш всяка заран с този комплициран мозък, не е по никакъв начин елементарно. Така че в този момент всичко, което върша в персоналния си живот, е безусловно да се уверя, че психическото ми положение е устойчиво. Модата може да те направи популярен или да те съсипе. И в случай че те направи популярен, би трябвало да полагаш неимоверни старания всеки ден за това да не те съсипе ", безапелационна е Бела.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР