Животът на детето е извън опасност след 48-часовите усилия на

...
Животът на детето е извън опасност след 48-часовите усилия на
Коментари Харесай

5-годишното момиченце от катастрофата край с. Черни връх прескочи трапа, вече е стабилна

Животът на детето е отвън заплаха след 48-часовите старания на лекарите

5-годишното момиченце, което бе в тежко положение, с заплаха за живота след жестоката злополука край разклона за с. Черни връх, прескочи трапа, научи Флагман.бг. В последните 48 часа лекарите от УМБАЛ Бургас са съумели да стабилизират положението на детето, което е с черепно-мозъчна контузия, откакто Атанас Андонов опустоши колата, в която тя е пътувала със сестричката си, майка си и баба си.

При съдбовния случай на място издъхна уважаваният възпитател Янита Пепелянкова. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Малкото момиченце остава в реанимация, а сестра й – на 8 години е в отделението по „ Неврохирургия “ към УМБАЛ Бургас. Там е и бабата, която е карала автомобила.

В болница към този миг е и лидерът, провокирал злополуката – някогашният корабен моторист Атанас Андонов от с. Константиново. Флагман.бг разбра, че не му е наложена мярка за неотклонение, само че това по-скоро е условност и се чака ограничения против него да бъдат подхванати директно след изписването му.

По досъдебното произвеждане са назначени етапни съдебно-медицински експертизи, които ще оказват помощ за подготовка на обвиняването.

Автомобилът, с който е провокирана злополуката е на паркинг на Министерство на вътрешните работи. Допълнителна експертиза ще откри дали той бил механически изправен. Съпругата на Атанас – Димитрина през вчерашния ден разви версията пред Флагман.бг, че БМВ-то на мъжа й блокирало внезапно, внезапно поело наляво и се забило в „ Ситроена “ на Янита.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР