Животът ми не прилича на този на Джейсън Борн и

...
Животът ми не прилича на този на Джейсън Борн и
Коментари Харесай

“Не живея като Джеймс Бонд”: Шефът на ЦРУ карал старо Subaru

Животът ми не наподобява на този на Джейсън Борн и Джеймс Бонд, които се движат с бързи коли из претъпканите градове и употребяват невъобразими смъртоносни джаджи, съобщи шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Бил Бърнс. Това се случи на първия по рода си подкаст на американската разследваща организация. Популярните шпионски филми демонстрират “свят на героични персони, които всеки ден карат бързи коли, обезвреждат бомби и вземат решение международни рецесии напълно сами ”, сподели Бърнс.

“Трябва да ви кажа, че това е непрекъснат източник на развлечение за брачната половинка и дъщерите ми. Най-комфортно ми е да карам нашето Subaru Outback 2013 година с позволената скорост, а най-малко за мен върхът на софтуерната храброст е, когато най-сетне съумея да накарам отдалеченото Roku да работи вкъщи ”, признава той.

66-годишният Бърнс, който управлява Централното разследващо ръководство от март 2021 година, направи мненията в първия епизод на “Досиетата Лангли ” – подкаст, който дава обещание да демистифицира свръхсекретната организация.

Основната концепция на Бърнс беше да подчертае, че въпреки Централно разузнавателно управление на САЩ да разполага с доста офицери под прикритие на терен, те не са трагични соло сътрудници като Бонд, Борн или Джак Райън от холивудската популярност.

“Истината е, че разузнаването значително е отборен спорт. Това е специалност на тежката групова работа и споделените опасности ”, сподели Бърнс, “И с изключение на сътрудници на терен, тя включва екипи от хора – учени, цифрови експерти и други анализатори – които пресяват информация в офисите. ”

Като значими триумфи той посочи интервенцията, при която през юли беше открит и погубен водачът на Ал Кайда Айман ал Зауахири. Също по този начин и разследващите данни на Централно разузнавателно управление на САЩ от декември и януари, които посочваха, че Русия възнамерява да нахлуе в Украйна.

“Успехите ни постоянно са скрити, неуспехите ни постоянно са мъчително забележими, а жертвите ни постоянно са незнайни ”, сподели шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Водещи на подкаста са “Ди ” и “Уолтър ”, само че представител на Централно разузнавателно управление на САЩ не пожела да назове семействата им и даже да каже дали първите имена са достоверни. Запитан какъв брой постоянно ще се появява подкастът, представителят сподели, че ще е “периодично ”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР