Животът е прекалено кратък за неподходящи партньори, приятели, драми и

...
Животът е прекалено кратък за неподходящи партньори, приятели, драми и
Коментари Харесай

Подобрете живота си, като спрете да приемате всичко лично

Животът е прекомерно къс за несъответствуващи сътрудници, другари, драми и неприятни прекарвания. Животът е прекомерно къс и с цел да се поставяте сами в ролята на жертва.

А най-хубавият метод да извършите това, е като приемате всичко прекомерно персонално. Спрете да се обиждате и самонаранявате за най-малкото нещо, в случай че желаете в действителност да бъдете спокойни и щастливи.

Единственият метод да живеете в естетика със себе си и с околния свят, е като не позволявате на другите хора да ви въздействат негативно.

Запомнете, че не можете да се харесате и да угодите на всички – би трябвало да го приемете и да продължите напред. А и в последна сметка единственото значимо мнение е вашето лично.

Разберете по какъв метод ще подобрите живота си, в случай че спрете да приемате всичко прекомерно персонално:

Ще намерите независимост, за която даже не сте подозирали

Няма нищо по-хубаво от това човек да се усеща в действителност освободен. Да не се интересува от това какво ще си помислят другите и да прави нещата по този начин, както ги желае. Когато спрете да приемате всичко прекомерно персонално, ще видите, че животът може да бъде доста по-лесен и прелестен.

Няма да се тревожите толкоз доста

Изведнъж ще разберете, че най-малко половината от нещата, поради които сте будували толкоз нощи, са изцяло безсмислени. По простата причина, че това са глупави паники, плод на вашата неустановеност.

Ще приемете обстоятелството, че не всичко е обвързвано с вас

Само тъй като някой споделя нещо, което ви наскърбява, не значи, че казусът се крие във вас. Много пъти другите могат да бъдат проблематични, въпреки че в някои случаи виновността сигурно ще бъде ваша. Все отново няма безгрешни хора, само че е хубаво да знаете, че не всички обвинявания към вас са подплатени с действителни обстоятелства. Просто не бъдете толкоз чувствителни.

Снимка: Istock

Вашите връзки с другите ще бъдат по-силни

Нищо няма да направи по-приятни и лесни връзките сред двама души, които отхвърлят да се сърдят и наскърбяват за всяко малко нещо. Понякога може да отблъсквате скъпи хора точно с неспособността си да бъдете повече „ над нещата “.

Просто ще бъдете по-щастливи

Когато спрете да приемате всичко прекомерно персонално, ще усетите освен освобождение, само че и същинско благополучие. Умът ви ще бъде ангажиран с надалеч по-важни и стойностни неща, ще спрете да се тревожите толкоз доста и като цяло ще постигнете хармонията, от която се нуждаете.

Инфо: Tialoto.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР