Живот като английската кралица води майката на здравния министър Стойчо

...
Живот като английската кралица води майката на здравния министър Стойчо
Коментари Харесай

Майката на Стойчо Кацаров - живот като на кино

Живот като британската кралица води майката на здравния министър Стойчо Кацаров. Пенсионерката Цена Кацарова пътешества по света, обичаната й дестинация за отдих е Швейцария, където върви на посетители на своята внучка.

Възрастната дупничанка, която по специалност е доктор кардиолог, е на „ ти “ с технологиите и разгласява фотоси от екскурзиите си в профила в обществената мрежа Facebook. Там има фрагменти с внучката й Теодора - щерка на Кацаров, както и сина й Стойчо и снаха й Елисавета, която е лекар в Александровска болница в София.

Цена употребява интернет пространството ловко и не крие политическите си пристрастия. Тя е отявлена фенка на Слави Трифонов и неговата партия, само че в последно време е раздвоена сред Има Такъв Народ и политическата групировка на Мая Манолова. Кацарова живее в родната на семейството Дупница, където здравният министър има голям апартамент и магазин, няколко парцела - ниви и ливади, а жена му е собственичка на къща от 120 квадрата.

Бащата на Стойчо Тодор Кацаров е също добре прочут на дупничани и през последните години е обвързван с най-различни кавги на локално равнище. Преди време даже в медийното пространство изплува случай, в който името му бе обвързвано с мафиотите търсени от Интерпол братя Галеви написа „ Ретро “.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР