Живеещият в изгнание руски бизнесмен Михаил Ходорковски заяви в събота,

...
Живеещият в изгнание руски бизнесмен Михаил Ходорковски заяви в събота,
Коментари Харесай

Руски бизнесмен: Путин пое по път, който ще му коства живота, което ме радва


Живеещият в заточение съветски предприемач Михаил Ходорковски съобщи в събота, че президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е поел по път, който ще му коства живота, визирайки нашествието в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6053
,,Ако завоюва войната в Украйна, ще последва война с НАТО, която евентуално към този момент ще загуби``, показа в изявление за " Файненшъл таймс " Ходорковски.

Ако нямаше толкоз доста жертви (във войната), щях да кажа, че съм относително удовлетворен, че [Путин] пое по път, който ще му коства живота. Но успеха на Украйна в спора зависи напълно от Запада, изясни той.

Ходорковски също по този начин разкритикува думите на някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър, който предложи укранската страна да отстъпи част от територията си на Русия, с цел да реализира спокойно съглашение.

Кисинджър не осъзнава, че не може да постигнеш съглашение с разбойник, когато преговаряш от позицията на по-слабия. Той не схваща, че за Путин войната е естественият метод да си вдигне рейтинга в обществото. Все отново Путин е започвал четири войни, напомни съветският бизнесмен, който сега живее в Лондон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР