Живеем във век на коварни нови болести и смъртоносни разновидности

...
Живеем във век на коварни нови болести и смъртоносни разновидности
Коментари Харесай

Излезе сборник с народни рецепти - slava.bg

Живеем във век на подли нови заболявания и смъртоносни разновидности на старите вируси.

Време, когато медицината сякаш безпределно е напреднала, а се оказва, че ни повалят и най-незначителните бацили. Гълтаме хапове за едно, а сетне разбираме, че по този начин сме увредили друго. Сещаме се за билките едвам когато сме се усъмнили в изгодата от медикаментите.

Опитваме с масаж, иглотерапия, китайско знамение и впрочем. Ако и те не оказват помощ обаче, се отчайваме. Съзираме урочасване или се отдаваме на молебствия. Тогава на помощ идват други – не напълно обичайни, не напълно канонични способи за лекуване. Чули сме ги от прочут, той пък – от съсед, който чудодейно се излекувал...

Звучат налудничаво и шокиращо и по тази причина се колебаем. Но най-после си споделяме – за какво не, какво има да губим, щом друго не оказва помощ? Търсете най-новата книга на издателство „ Милениум “ - „ Нестандартни лекувания, или когато друго не оказва помощ.

Алтернативни способи за справяне с заболяванията “ на цена единствено 10 лева В потребния алманах са събрани национални предписания за пречистване и излекуване. Тя съдържа различни способи, които се предават от уста на уста или които неотдавна битуват и в интернет. В нея ще намерите повече от 60 способа за повлияване на заболяванията, които могат да бъдат открити в шкафа вкъщи или даже в кварталния магазин - подправки, плодове, гъби, коноп, ленено семе, тамян, деен въглен, бира, лук, стайни растения, цветя, царевица, вино, домакински сапун, керемида, восък, яйца, сланина, тесто, мастика, мравки, картофи, вълна, железни стружки, вода, сол, сода, оцет, хума, газ, керосин, пепел, течен парафин, кислородна вода... В обособена глава са показани и ексцентрични предписания за хубост.

Препоръчително е обаче да приложите рецептите след подробна консултация с квалифицирано лице и с осъзнато обмисляне на всички опасности.

А ето и две забавни предписания за това по какъв начин да преборите настоящата през сегашния зимен сезон настинка. Със сода бикарбонат: При настинка и мощна кашлица - Парче плат се намазва с мед, поръсва се със сода бикарбонат и синапено брашно и се постанова на гърдите. Превързва се и се преспива с компреса. Със сол: При настинка - Разтворете 1 шепа морска сол в търпимо гореща вода. Киснете краката вечер преди лягане, като непрестанно доливате гореща вода. Избършете краката и обуйте вълнени чорапи и преспете с тях. Направете няколко вечери поред.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР