Живеем живота си, срещайки се, общувайки и обвързвайки се с

...
Живеем живота си, срещайки се, общувайки и обвързвайки се с
Коментари Харесай

Според вселената: 5 причини определени хора да идват в живота ви

Живеем живота си, срещайки се, общувайки и обвързвайки се с избрани хора. Защо тъкмо те обаче? Никой по-голям човек във вашия живот не се е появил инцидентно. Съществуват 5 космополитен аргументи, заради които срещаме избрани хора и те стават част от живота ни.

При съвсем осем милиарда души по света – вие срещате един избран човек, който оказва необикновено мощно влияние върху вас. Това няма по какъв начин и не е просто случайност. Всеки човек, който срещаме и всяко събитие в живота ни има някакъв смисъл.

От вселенска позиция ние получаваме тъкмо това, от което имаме потребност – без значение дали го осъзнаваме или не. Когато става въпрос за хората в живота ни, някои остава и други си потеглят, само че всички са ни били нужни, с цел да научим нещо от или посредством тях. Вижте 5 аргументи, поради които избрани хора идват в живота ви:

Идват, с цел да ви припомнят
Ако се чувствате изгубени, като че ли без цел, фантазии и посока, се появява човек, който съумява да ви подсети какво в действителност желаете най-силно. Припомняте си каква е вашата пристрастеност, защо в действителност мечтаете и кой е пътят, по който да поемете от тук нататък.
Идват, с цел да ви „ разсънят “
Зоната на комфорт може да бъде доста приятна и безвредна, само че в действителност концепцията е човек да се развива и еволюира. Ако прекомерно дълго сте живели на „ автопилот “, комфортно свили се в познатото и еднообразното, в живота ви ще се появи някой, който ще ви разсъни. Този човек ще бъде по някакъв метод катализатор за фрапантна смяна, за която вашата душа е мечтала дълго време.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР