Житейският път на Кристиано Роналдо започна по прашните улици на

...
Житейският път на Кристиано Роналдо започна по прашните улици на
Коментари Харесай

ГЛАВОЗАМАЙВАЩО: Колко богат е Кристиано Роналдо

Житейският път на Кристиано Роналдо стартира по прашните улици на остров Мадейра. С баща-алкохолик и с работеща на по час майка. Изгониха го от учебно заведение и го диагностицираха със сърдечни проблеми. Роналдо извървя една футболна приказка за Пепеляшка. В нея той беше безпределно самоуверен в решенията си - на терена и отвън него. С огромното си сърце се трансформира в кумир за милиони, които го боготворят, написа " Труд ".

Днес Кристиано е същински Принц на Цар Футбол. Мнозина му завиждат, само че множеството благородно. За 20 години в професионалния спорт португалецът си разреши да има къщи и коли на обща стойност 55 милиона евро.

Колекцията стартира от имение на родния остров за 8,5 милиона, през " Бугати " за 10,1 милиона до остарял " Мерцедес " за 17 000 евро.
свързани новини5428на 12.11.2021
Роналдо има 432 милиона. А в цялата си кариера е спечелил, изхарчил и вложил съвсем 1 милиард евро! Само един образец - за 432 милиона неотдавна беше изстреляна совалка в космоса. Ако желае да си купи голям аероплан, даже ще му останат.

Роналдо има хотелска верига, само че огромната му обич са високите скорости и красивите парцели. Миналата година на Мадейра звездата на Манчетър Юнайтед влага 28 милиона евро за парченце земя до самия океан. След това построи имението си, където прекарва множеството почивки с приятелката си Джорджина Родригес и четирите си деца. А следващата година двамата чакат близнаци. Там Роналдо подвигна къщата, на чийто покрив има огромен басейн.

След като направи огромната крачка в кариерата си с прехвърлянето от Спортинг Лисабон в Юнайтед през 2003 година, младежът тогава влага в първото си имение. Плати 3,6 милиона евро за къща с вътрешен басейн, кино и огромен фитнес и спа център. През годините в имотното портфолио на Роналдо " влязоха " апартамент в Ню Йорк, вила в испанския курорт Марбея врата до врата с ирландската UFC легенда Колин Макгрегър и друга в Торино, до момента в който игра за Ювентус. И макар, че си беше запазил своя дом в Манчестър при завръщането в Юнайтед през септември, Кристиано незабавно влага в нов. Плати над 7 милиона евро за мястото в Чешир. Появиха се информации, че фермери работят от ранни зори и го будят, само че Роналдо отхвърли.

Когато приказваме за автопарка на звездата, там най-скъпият бисер е " Бугати Ла Воатюр Ноар ". Бегачката коства 10,1 милиона евро и от нея са създадени единствено 10 броя. Взе я през октомври, само че поръча на компанията преди година. Досега Роналдо имаше още два модела на " Бугати ". Новото страшилище подвига от 0 до 100 км/ч за 2,6 секунди.

За 35-ия рожден ден на Джорджина нападателят й подари " Мерцедес G класа " на стойност 720 000 евро. Автопаркът се прибавя от " Ламборгини Авентадор ", " Ролс Ройс Кълинан " и " Ферари F12TDF ". Най-често върви на тренировки въз основата в Карингтън с " Бентли Флайин Спър ". Но в никакъв случай няма да се раздели със своя остарял " Мерцедес С220 " - евентуално първата първокласна кола в кариерата на Роналдо.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР