Жителят на Калифорния Майк Хюз, който смята, че Земята е

...
Жителят на Калифорния Майк Хюз, който смята, че Земята е
Коментари Харесай

Американец полетя със самоделна ракета

Жителят на Калифорния Майк Хюз, който счита, че Земята е с плоска форма, извърши полет с издигната от самия него ракета, съобщи Българска телеграфна агенция.

С помощта на съединения в гаража му уред, наименуван от него ракета с парова двигателна сила, Хюз (61 г.) се издигна на височина над 570 метра в региона на градчето Амбой в Южна Калифорния, на 320 км източно от Лос Анджелис. Той се приземи с парашут в пустинята Мохаве, на към 450 метра от мястото, от което се издигна във въздуха, заяви Асошиейтед прес.

Както било планувано, носът на ракетата се разпаднал на две елементи при рухването ѝ. Изобретателят увери, че се усеща добре, и се оплакваше само от болки в гърба.

Хюз в началото възнамерявал да извърши полет през ноември м.г., само че стартът няколко пъти бил отлаган поради механически проблеми, както и поради митинги на локални поданици. След сполучливия полет той означи, че изпитва облекчение.

Хюз неведнъж е заявявал посредством свои послания в Ютюб, че има вяра, че Земята е с плоска форма. Той се надява да построи ракета, с която в бъдеще ще може да полети в Космоса. Така 61-годишният откривател, който е водач на лимузина, допуска, че ще може да получи удостоверение, че Земята е с плоска форма.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР