Жителка на Малайзия отпразнува столетния си юбилей и сподели тайната

...
Жителка на Малайзия отпразнува столетния си юбилей и сподели тайната
Коментари Харесай

Столетничка от Малайзия се качва на покрива на къщата си, за да отстрани теч

Жителка на Малайзия отпразнува столетния си празник и показа тайната на дълголетието си, заяви New Straits Times.

Пан Ю Мо отпразнува 100-ия си рожден ден на 2 февруари. Жената е родена в Китай, само че по-късно се реалокира в малайзийския град Джохор Бару със брачна половинка си. За да поздравят юбилярката от цялата страна пристигнаха нейните деца, 21 внуци и 22 правнуци.

Тя има вяра, че е живяла толкоз дълго, тъй като в никакъв случай не се тревожи , води деен метод на живот и обича фамилията си . „ Най-добрите витамини са любящите деца, внуци и правнуци, които постоянно са в близост “, назова главната си загадка Пан Ю Мо. Освен това дамата призна любовта си към готвенето и сподели, че обича да приема посетители.

69-годишният наследник на столетничката Муруган сподели, че майка му дълги години е въртяла бизнес с хранителни артикули и постоянно е успявала в него. Освен това дамата се оправя чудесно с дърводелски принадлежности и към момента може да се качи на покрив а, с цел да го закърпи при положение на теч.

По-рано беше обявено, че жена от Съединени американски щати отпразнува 100-ия си рожден ден и показа тайната на своето дългоденствие. Според Айлийн Бингам преди всичко не би трябвало да мислите за стогодишнината, с цел да доживеете до нея.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР