Жителка на ирландската столица Дъблин научила за смъртоносната диагноза благодарение

...
Жителка на ирландската столица Дъблин научила за смъртоносната диагноза благодарение
Коментари Харесай

Пророчески сън разкри смъртоносно заболяване на ирландка

Жителка на ирландската столица Дъблин научила за смъртоносната диагноз а с помощта на сън , след което отишла на доктор и си направила проучвания , написа Daily Mirror.

28-годишната майка на четири деца Шанън Мърфи сподели, че е сънувала по какъв начин е отишла при гинеколог, с цел да вземе цитонамазка за онкоцитология. Според дамата всичко било толкоз реалистично, че тя приела съня като предизвестие и отишла на доктор. В края на юни, в навечерието на рождения си ден, Мърфи мина тестванията и зачакала резултата. Ден преди празника й се обадили от клиниката и я помолили да пристигна в компанията на непосредствен. Ирландката незабавно станала нащрек и заподозряла, че нещо не е наред. Страховете й се удостоверили, когато лекарят й споделил, че има рак на шийката на матката. Сега Мърфи се приготвя за интервенцията и предизвиква всички дами да наблюдават деликатно за здравето си и постоянно да се подлагат на прегледи от гинеколог.

По-рано бе обявено за австралийка, която схванала за рискова бенка във фризьорски салон , разказът й бе разгласяват в Metro. 43-годишната Лий Кинг сподели, че преди година фризьорка разкрила наследник белег зад ухото й , който приличал на диря от химикалка. Първоначално Кинг сметнала, че синът й може да я е драснал, само че когато петното не се измило, тя решила да отиде на доктор. И това избавило живота й. Оказа се, че тя има наследник невус – доброкачествено образувание, което в някои случаи може да стане злокачествено. Тъй като е невероятно да се предскаже дали невусът ще стане опасност за живота, той би трябвало да се следи. В някои случаи лекарите предлагат унищожаване на невуси, с цел да се отстрани опасността от рак на кожата.

Образуванието главата на Кинг набъбна, тъй че тя претърпя интервенция за отстраняването му. Сега дамата желае да притегли вниманието на колкото се може повече хора към кожните проблеми и да ги стимулира да се подлагат на постоянни прегледи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР