Жителите на казанлъшкото село Бузовград организират днес от 17 часа

...
Жителите на казанлъшкото село Бузовград организират днес от 17 часа
Коментари Харесай

Народът излиза на бунт в Бузовград. Пуснаха от ареста шофьора, убил 14-годишния Иван

Жителите на казанлъшкото село Бузовград провеждат през днешния ден от 17 часа митинг против освобождението под парична гаранция на 57-годишния Димитър Косев, упрекнат за тежкия пътен случай от 11 ноември м.г., при който почина 14-годишния гражданин на селото Иван Седмаков. Косев пътувал с персоналния си автомобил към дома си в прилежащото село Розово след работа, когато помел детето, предава 24 часа.

От прокуратурата в Стара Загора през днешния ден обясниха, че Косев е освободен под парична гаранция, защото е упрекнат за причиняване на гибел по несъобразителност, а освен това обвиняване оптималният период за задържане в ареста е 2 месеца. Той изтече през вчерашния ден, защото водачът е бил арестуван в дома си още същата вечер, когато е станала злополуката на изхода на село Бузовград.

Когато съдът в Казанлък му наложи ареста, стана ясно, че по време на случая мъжът бил зад кормилото след приложимост на алкохол – 1,38 промила, както и използвал опиати, само че тези условия могат да повлияят върху тежестта на една бъдеща присъда, само че не и на мярката за неотклоние, обясниха още от прокуратурата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР