Жителите на EastEnders са разтревожени, след като разбраха, че Киану

...
Жителите на EastEnders са разтревожени, след като разбраха, че Киану
Коментари Харесай

Спойлери на BBC EastEnders за следващата седмица: Шарън арестувана в обрат на Киану, тъжно излизане и страх за здравето

Жителите на EastEnders са разтревожени, откакто схванаха, че Киану Тейлър е бил погубен - и това не наподобява добре за Шестимата идната седмица.

Сапуненият сериал на BBC излъчи шокиращото откриване на тялото на Киану по-рано тази седмица, откакто Линда Картър го намушка с термометър за месо на Коледа. Те скриха тялото под кафенето, надявайки се, че това ще погребе и всичките им проблеми, само че за жалост на Шестимата, подът на кафенето се срути и се удостовери, че тялото на Киану е било там - и той не е избягал, както споделиха.

Обаче идната седмица в сапунената емисия на BBC разкритието продължава, защото Шарън се озовава задържана за гибелта на Киану. Полицията й споделя, че е разкрила ново доказателство - само че какво е то и предстоят ли още проблеми за Шестимата?

На друго място има печален излаз за Бърни, до момента в който тя отива да каже на майка си какво се случи с Киану, до момента в който нещата не наподобяват добре за Глория, когато тя получава сърдечен удар и е откарана по сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР