Жителите бяха запленени от зрелищна гледка във вторник вечерта, докато

...
Жителите бяха запленени от зрелищна гледка във вторник вечерта, докато
Коментари Харесай

Британците бяха зашеметени от „дъговия облак“ в небето, който изглежда като „портал към друго измерение“

Жителите бяха запленени от зрелищна панорама във вторник вечерта, до момента в който гледаха към небето. Колекцията от цветни облаци, които видяха, изглеждаше като „ портал към идващото измерение “ и приличаше на галактически транспортен съд.

Седефеният облак съвсем не се вижда в Обединеното кралство, тъй като са нужни доста характерни условия и като един от най-високите облаци в атмосферата, той нормално се назовава " седеф ", оповестява BBC. Много студени условия би трябвало да участват над полярните райони и в стратосферата, почти 12-19 благи, или 19-31lm, високо, което е надалеч над множеството облаци.

Наблюдателят на времето на BBC SazzyJ видя образуването на облак от тяхната градина в Единбург и го разказа като „ ирисценция “ и като нищо, което в никакъв случай не са виждали преди. Weather Watcher SkyWatcher сподели, че това е " портал към идващото измерение ".

Междувременно различен разяснява: „ Кратко, злокобно и блестящо облачно осветяване при залез слънце довечера. Не знам тъкмо какво. Без филтър, без...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР