Жители на варненския квартал Погреби си пожелават за поредна година

...
Жители на варненския квартал Погреби си пожелават за поредна година
Коментари Харесай

Във Варна посрещнаха Новата година със старите дупки по улиците

Жители на варненския квартал " Погреби " си пожелават за поредна година общината да им обърне малко повече внимание и да оправи разрушените улици. Шофьорите се оплакаха от големите дупки, през които би трябвало да минават всеки ден и поради които непрестанно се постанова да ремонтират колите си. Улиците, които може да видите на фотосите, се намират наоколо до комерсиална постройка, бензиностанция и доста жилищни блокове с площадки.


Всеки ден в колите си от там минават стотици варненци. За тях стигането до квартала е призрачен сън , тъй като улиците са разрушени и на всички места има " кратери ", както ги назовават водачите. Още преди години те са подавали сигнали за това до Община Варна, само че отговор към момента няма. Жителите на квартала се обърнаха към нас, тъй като се надяват, че най-малко по този начин настояванията им ще бъдат чути и ще бъдат подхванати нужните дейности.
Както ще видите на фотосите, улиците имат потребност от незабавен ремонт, само че подобен към този момент няма.


" Не е обикновено да се ремонтира единствено центъра на града. В кварталите живеят доста хора. " Погреби " даже е един от централните такива. Трябва да се оправят улиците! Къде сте, господин Портних? Спите ли? ", споделят недоволните варненци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР