Жители на столичния квартал Красно село са завзели и

...
Жители на столичния квартал Красно село  са завзели и
Коментари Харесай

Жители на столичен блок оградиха чужда земя и сложиха врата с чип

Жители на столичния квартал " Красно село " са завзели и заградили голямо пространство пред жилищния им блок. Сложили са си врата, телена ограда и са си засадили дръвчета. Достъпът на външни лица е неразрешен. Влиза се единствено с чип.

Същият този парцел обаче се оказва, че си има законни притежатели. Двете страни не могат да се схванат. Заради следващия яростен спор в сряда на мястото се е наложило да отиде и полиция. Общината също се е намесила.

" Имаме нотариални актове и скици на парцела. Закупихме го през ноември 2019 година Нямаме капиталови планове досега. Това е зелена повърхност, на която не може да се паркира или да загражда ", споделиха притежателите на парцела.

" Бутаха вратата и я изкъртиха. Не сме виждали господата преди, с цел да знаем, че теренът е станал частен. Разбрахме, че има частен вложител ", обясниха живеещите в блока.

" За казуса разбрахме в сряда. Дойдох незабавно на място. Става въпрос за ползи, които са в някаква конкуретна среда. Не е по силите ни да влезем в ролята на съд ", сподели кметът на регион " Красно село " Росина Станиславова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР