Жител на Силистра спечели голямата награда на завършилия през уикенда

...
Жител на Силистра спечели голямата награда на завършилия през уикенда
Коментари Харесай

Голямата награда от автосалон „София 2017” отива в Силистра

Жител на Силистра завоюва огромната премия на приключилия през уикенда автосалон „ София 2017”. Специална лотария дефинира спечелилия и това е Десислав Павлов, който получава чист нов лек автомобил. Той можеше да избира сред 12 от експонатите на ревюто и се спря на Volkswagen Golf (на снимката).
Името на щастливеца бе несъмнено от 3-годишно момиченце от публиката, което изтегли един от близо 50-те хиляди талона, пуснати от посетителите. Освен Десислав награди получиха и още 7 души, които са намерили време да посетят автосалона. Те също са обезпечени от компании, показали своята продукция в столицата.
Като цяло ревюто записа върхове като присъединяване, както и сериозен интерес от страна на публиката, която имаше опция да види някои от последните модели в автомобилната промишленост. Посетителите тестваха и част от колите на автосалона, предоставени от изложителите.
В Интер Експо Център бяха показани над 300 експоната на 65 фирми-изложители, като измежду тях бяха 44 международни марки – 36 автомобилни и 8 мотоциклетни. Особен интерес беше записан към представянето на 28-те хибриди или напълно електрически модела, които също бяха показани на автосалон „ София 2017”.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР