Жител на индийския град Ню Делхи премахна 34 килограма от

...
Жител на индийския град Ню Делхи премахна 34 килограма от
Коментари Харесай

Мъжът отслабна с 34 килограма за шест месеца и сподели тайната на успеха си СНИМКИ

Жител на индийския град Ню Делхи отстрани 34 кг от тежестта си за шест месеца и показа по какъв начин се е случило това, оповестява Times of India.

36-годишният банкер Анкур Рана постоянно е страдал от наднормено тегло и знаел, че би трябвало да се отърве от тези непотребни килограми. Максималното му тегло било 103 кг при растеж от 170 см. Започналата пандемия от ковид дефинитивно го подтикнала да стартира да води здравословен метод на живот.

„ Когато имате наднормено тегло, животът не е толкоз елементарен. С всички тези непотребни килограми се усещах приспивен и непрестанно издут ”, споделя Рана.

Той е пояснил, че с помощта на пандемията е схванал какъв брой е значимо да си здрав. "Разбрах, че здравето в действителност е благосъстояние и в случай че сте здрави, можете да извършите съвсем всичко в живота ", споделя индиецът.



Сега, за закуска, той яде салата от покълнал фасул, комат лимон, лук, домат и краставица. Подправя зеленчуците с риган или сос. За обяд Рана изяжда две овесени питки или пшенични трици с порция зеленчуци и извара.

Преди подготовка той яде бадеми, лешници, смокини, фурми и ленено семе, а по-късно пие чаша зелен чай. Индиецът е разказал, че от време на време си разрешава да похапне сладкиши. От нискокалоричните храни той избира смути с манго и овесени ядки.

Мъжът се разсънва всеки ден в 5:30 сутринта и си ляга в 22:30. Като спортна подготовка, Рана кара колело на разстояние 25 километра. „ С задачата да отслабна и да се върна във форма, в последна сметка разбрах, че цитатът„ Позволете храната да е лекарство и позволете лекарството да бъде храна " е доста верен. “



За да остане стимулиран, Рана си мери килограмите всекидневно и записва получените данни. „ Когато хората виждат по какъв начин сте отслабнали, това ви дава мощ. Трябва да се продължава работата над тялото и човек да не се разсейва “, споделя той. За шест месеца той е съумял да смъкна 34 кг.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР